2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 62727 بازدید | 953 پست
شاهد الکی که نمیشه ببرن چون باید قسم بخورن که با چشم خودشون دیدن که خانم طلای همسرش رو برده

شما انگار دقت نداشتی رو پیام هام مجدد بخون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تو عقد نامه من جایی که مهریه ام رو نوشته طلا و اینه شمعدانمم زده مهریه نقدی زوجه وقتی طلا مینویسن تو ...

برا شما جز مهریه هست 

برا اون فقط اینه شمعدان و سکه زده نه طلا

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اگه بپرسه میگم ولی زن داداشم نمیگه و مخفی کاری می‌کنه

در و تخته مثل همین پس از اون ایراد نگیر گلم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

دوتا استشهادیه میخوره یکی محلی یکی هم استشهاد استمرار که ۲ تا ۴ نفر دادگاه باید حضور داشته باشن سوگن ...

خوب همینجوری هم خانوم میتونه شاهد ببره که طلاها رو‌ازم گرفته و‌برده شاهد جور کردن کاری نداره 

اما در کل من تو اینهمه طلاق و دادگاهی که دیدم تا حالا یک مورد هم ندیدم خانوم یا آقا بتونه ثابت کنه طلا دست طرف مقابل هست 

تو طلاق دوستم کلی طلا و جواهر تو گاوصندپق خونشون داشتن  شوهرش سریع رمز گاوصندوق رو‌ عوض کرد تو دادگاه هم ادعا کرد که خانوم طلاهاشو همه رو‌برده 

شوهر من اگه بپرسه میگم ولی زن داداشم نمیگه و مخفی کاری می‌کنه

اگه هم نپرسه نمیگی بالاخره هر دو کارتون مخفی کاریه فرقی نداره که 

چون اگه میخواستی بگی قبل از اینکه چیزی بدی میگفتی بهش 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

منم تمام فاکتورطلاهام به اسم شوهرمولی مال منه فاکتور مهم نیستبعدشم ممکن خودش هم پول جمع کردهخریده

اتفاقا تنها چیزی که مهمه فاکتوره و همسرتون میتونه هر هدیه ای که بهتون داده رو پس بگیره

برا عقدنامه شما ثبت کرده بودن .همه برای مهریه طلا ثبت نمیکنن همه واقعیت نبود ولی ایشون عوض کردن نمیش ...

وقتی مینویسن تو عقد نامه گرم طلا رو  اون مال عروسه و جز قباله عروس  نمیدونستی بدون از وکیلم بپرس

حتی اگر عوص هم نمیکرد اول باید آقا اثبات میکرد که طلاها رو‌خانوم برده که تقریبا اثبات این موضوع غیرم ...

میگم شاید بشه با شهادت چند نفر ثابت کرد

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
سلام خودتون رولزارید جای زنداداشتونهمسرتون هم جای داداشتون‌بعد قضاوت کنید.در ضمن خیلی راحت انگ دزدی ...

حالا فرض رو بزاریم آقا از قبل خونه و زمین و ماشین داشته و الان خانم دو ساله همسر این آقا شدند دقیقا چه حقی تو زمین و خونه شوهرش داره؟ زنی که ده بیست سال پا به پای شوهرش کار کرده پول و پول گذاشتن بله میتونه ادعای اموال کنه اونم نصفش نه همه اش رو، البته اگر بخواهیم فارغ از جنسیت و عادلانه قضاوت کنیم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

منم تمام فاکتورطلاهام به اسم شوهرمولی مال منه فاکتور مهم نیستبعدشم ممکن خودش هم پول جمع کردهخریده

عزمزم قانون این چیزا حالیش نیست فاکتور به اسم هرکی باشه طلا مال اونه ،حتی اگه مرد خونه یا ماشین به اسم زنش بزنه بعدا میتونه بگه هبه بوده و با توجه به قانون از خانم پسش بگیره مگه اینکه خانم اون ماشین یا خونه رو فروخته باشه یا تعویض کرده باشه در اون صورت نمیتونه استرداد کنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....