2777
2789
اره برو در فراغ عشقت داره میسوزههههه🤣🤣 خیلیم ناراحته که ازدواج کردی فکر میکنه پریدی از دستش🤣 ...

راست میگید نمیخاد منو 

از این هول هاست 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره احمق ام چیزی حالا اومد ب ذهنم گفتم چ کنم نظر خاستم همین

خب عقلتو به کار بنداز .این آدم برای تو هیچچچ آرامشی نمیاره .شمارتم کلا عوض کن ..ارزش فاعل باش برای خودت .آنقدر خودتو برای این پسره یک نکبت بی ارزش و دم دستی نشون نده که عادت کنه هزار بار خیانت کنه و بگه این که هست همه جوره هم عقلشو گذاشته کف پاش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

عکسش دیدم همه میدونن خریده همه خودم دیدم

خب به درک که خریده به کتففف چپت ..مگه فقط تو از اون ماشین خوشت میاد .رل جدیدشم خوشش اومده برای اون خریده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

ماشینو خریده قیمتش به بودجه ش خورده چرا سناریو میچینیپسر بخوادت با چنگو دندون میخوادت دنیا رو به آتی ...

باورتون میشه به نامزدم گفته بودم عاشق اون هستم اما گفت من تورو میخام اون پسره بهت خیانت کرده ولش کن 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

خب به درک که خریده به کتففف چپت ..مگه فقط تو از اون ماشین خوشت میاد .رل جدیدشم خوشش اومده برای اون خ ...

باورت میشه به نامزدم گفتم من اون میخام گفت اون بهت خیانت کرده دوست نداره من میخامت و...

اره احمق ام چیزی حالا اومد ب ذهنم گفتم چ کنم نظر خاستم همین

یعنی با این سنتون نمیدونی کسی که دوست داره به هر دری میزنه که تو رو بدست بیاره کسی که بهت میگه برو بیرون از زندگیمو چجوری میتونی دوست داشته باشی یعنی واقعا شماها غرور نداری یعنی نمیدونی اون اصلا دوست نداره و فقط به عنوان یه سرگرمی بهت نگاه میکنه تا بعدش بره یه افتاب مهتاب ندیده رو بگیره یعنی واقعا فهمیدن و درک این چیزا اینقد سخته یا خودتونو زدی نفهمی امان از شمان دخترا . برو دنبال زندگیت برو جایی که بخانت با عزت و احترام بیان ببرنت نه اینکه اویزون باشی برا کسی بمیر که برات تب کنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
باورتون میشه به نامزدم گفته بودم عاشق اون هستم اما گفت من تورو میخام اون پسره بهت خیانت کرده ولش کن

شاید هنوز اونقدری که لازمه آسیب ندیدی که خودت جواب سوالتو پیدا کنی:) یا اگه آسیب دیدی فکرات وسواس فکریه 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ب نظر میاد از اون پسرهاست ک مسئولیت نمیپذیره. ولی اگه واقعا خیلی دوسش داری این داغونو خب ب گوشش برسون ی جوری اگه میخواد پا پیش بزاره. 

این خواستگار جدیدتو بدبخت نکن اگه نمیخوایش

چشم

بی بلا قشنگم همه ما فکرایی داریم که مارو به بدبختی میکشونن 

آدم که نباید به هر فکری جواب بده😘🌸💗

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆