2777
2789
تکلیف مو مشخص کنم دو دل هستم هنوز بله ندادم

چه تکلیفی !!!! بلاکت کرده یعنی اتمام رابطه و هرحسی بوده 

خوشت میاد خودتو اویزون کنی اخرش بزنه تو حالت؟

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلی؟ دختر عقلت سرجاشه ؟؟داری میگی خیانت کرد .یعنی آنقدر خودت رو کوچیک می‌دونی که میخوای با کسب که به ...

اره احمق ام 

چیزی حالا اومد ب ذهنم گفتم چ کنم نظر خاستم همین

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یعنی چی ماشین چی

ماشینو خریده قیمتش به بودجه ش خورده 

چرا سناریو میچینی

پسر بخوادت با چنگو دندون میخوادت دنیا رو به آتیش میکشه

با این ادا اصولا چیزی ازش در نمیاد که

بپذیر اینجا خیلیا همینطور آسیب دیدن عمرو جونیشون رفته فقط تو نیستی

بپذیر رد شو

خواستگارتم اگه اوکیه به دلت هست بله بگو نیست که صبر کن یکی دیگه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

چه تکلیفی !!!! بلاکت کرده یعنی اتمام رابطه و هرحسی بوده خوشت میاد خودتو اویزون کنی اخرش بزنه تو حالت ...

راست میگی همش زده تو حالم دمت گرم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

می‌فهمه دیگه نامزد کردم همه میفهمن پس چرا رفت گفت ماشینی که میخاستی خریدم بعد خیانتش چرا ناراحت شد گ ...

خب بفهمه که نامزد کردی .نه قرار خواستگاری بوده نه قرار ازدواج .اونم که گفته ماشین مورد علاقت و خریدم دروغی بیش نیست به خاطر به ماشین میخوای کند بزنی به آینده ت ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

ماشینو خریده قیمتش به بودجه ش خورده چرا سناریو میچینیپسر بخوادت با چنگو دندون میخوادت دنیا رو به آتی ...

چشم

بنظرم الان ازدواج نکن هنوز به بلوغ فکری نرسیدی 

الان باید ازش متنفر باشی 

خیانت کرده .سک محلت کرده بازم میخای بری نظر سنجی کنی ازش

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
خب بفهمه که نامزد کردی .نه قرار خواستگاری بوده نه قرار ازدواج .اونم که گفته ماشین مورد علاقت و خریدم ...

عکسش دیدم همه میدونن خریده همه خودم دیدم 

اره برو در فراغ عشقت داره میسوزههههه🤣🤣   خیلیم ناراحته که ازدواج کردی فکر میکنه پریدی از دستش🤣      ( این کسیم که میخوای بهش بله بدی اگه بفهمه انقدر دختر آویزون و ساده لوحی هستی میذاره میره     اونوقت به جفتشون باید پیام بدی🤣 )