2777
2789
باورت میشه به نامزدم گفتم من اون میخام گفت اون بهت خیانت کرده دوست نداره من میخامت و...

وای

چه حرفی بود زدی

چقدر بچه و ناپخته و ساده و بی سیاستی

ببخشید روم نشد بگم احمقی

این زندگیتم باختی پس

نامزدت ازت سرد میشه

خیانت کنه این جمله ات رو یادت میاره

یا میزنه سرت

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقل باش

شخصیت داشته باش

متعهد باش

پسره مرد زندگی نیست، امیدوارم بااین اقا که دارید ازدواج میکنید زندگی خوبی براش درست کنید، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

می‌دونی چرا ناراحت شد؟چون با خودش گفت آه یه کیس کسخله آویزون رو از دست دادم،

عزیزم سیریش نباش بلاکت کرده یعنی نمیخادت چرا افتادی دنبالش آخه 

یکم شخصیت داشته باش

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

باورت میشه به نامزدم گفتم من اون میخام گفت اون بهت خیانت کرده دوست نداره من میخامت و...

دیوانهههههه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

خیلی سخته از ذهن بره بیرون ولی خب وقتی اینطوری بهت گفته از زندگیم برو بیرون و خیانت کرده تو هم سنگین باش محل نزار ، از یه طرفم اگه با کسی ازدواج کنی که دلت نمیخواد و فکرت پیش یکی دیگه باشه بعدش اوضاع خیلی بد میشه 🥴بالاخره طوری باشه که بعدش خودت حسرت نخوری.