2777
2789
عنوان

چرا دخترا باید پریود بشن😭😭😭 الان من چجوری درس بخونم از درد

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 82 پست
خاستگارای من به اولین چیزی که توجه میکنن اینه که شاغل هستم یا نه😂و دوم اینکه وقتی حقوق اکثر مردا کف ...

بعد خیلی از زن های شاغل رو می‌بینم که کار خونه رو هم انجام میدن

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینم تقصیر وضعیت جامعه الان که حقوق یه نفر کفاف زندگی دو نفره رو هم نمیده قبلا یکی کار می‌کرد و ...

چون خرجای قدیم با الان فرق داشت. البته وضعیت جامعه هم بد شده منکرش نیستم اما الان نیاز های بچه ها فرق می‌کنه.

مثلا خود شما و من خرجایی می‌کنیم که مادر و پدر هامون نکردند که اصلا هم غیرضروری نیست چون سبک مون عوض شده.

مردا زحمت میکشن دیگه ابن همه کار میکنن بقیه خانوادشون تو رفاه باشن امروز داشتم فکر میکردم هر کی تو خ ...

خیلی از زنا هستن هم بیرون کار میکنن هم تو خونه کار میکنن، همه چیو جنسیتی نکنیم درسته مردا هم تو این وضعیت خیلی زحمت میکشن خیلی فشاری عصبی روشونه و دمشونم گرم که برای خانواده‌شان کم نمی‌ذارن ولی خدایی با گفتن این حرفا در حق زنایی که پا به پا کنار مرداشون کار کردن و کمک حال روزای بی‌پولی هم بودن کم لطفی میشه 

متاهل

من ترجیح میدم با مردی نباشم که بخواد مجبورم کنه برم سرکار اگه خواستم واسه دل خودم برم

خب منم یکی از اولویت هام اینه.

اما همه چی عوض میشه! چند شب پیش با یکی حرف می‌زدم که شوهرش از صبح تا شب توی خونه با موبایل بازی می‌کنه و خانمش علاوه بر خرج خونه، کار خونه هم می‌کرد. از ایشون پرسیدم که قبل ازدواج نمی‌دونستید گفت نه.

و این که خیلی ها هم به خاطر بچه و... حاضرند ادامه بدند. زنا خیلی مظلومند

خوب اونا سربازی میرن ۲ سال🤪 ما نمیریم

من اگه پسر بودم اونم معاف میشدم کف پام صافه 

بعدشم یه بار میرن دو ماه آموزشی بعدشم اگه درس خونده باشن به جا کار میکنن تموم میشه میره 

ما ۳۰ سال درگیریم هر ماهههه

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

بنظرم ترک تحصیل کن تو فرض کن هرماه ده روز نمیتونی درس بخونی فکر بهتریه

من میخوام تحصیل منو ترک نمیکنه

مشکلم فقط دو روز اوله

اگه یه روز پسر بودی هیچ موقع دیگه این حرفو نمیزدی

والا پسرا با یه سرماخوردگی ساده تا اون دنیا میرن و میان 🤦🏻‍♀️ معلومه اگه پسر بودم دلم نمیخواست به دردام اضافه شه

راست میگی واقامنم پریودیام واقا دردناکه حالت تههوع سرگیجه بدن درد معده درد و همه چی هم میگیرمژلوفن ب ...

ژلوفن نداریم 

مسکن گیج کننده و خواب آور نمیتونم بخورم باید بخونم 

ولی وظیفشون نیست نخواست کار نکنه

اگه مرد عرضه داشته باشه پول کافی بیاره خیلی وقتا نیاز نیست 

ولی گاهی هم طرف کار کردن رو دوست داره و شغل شو 

البته که کار خونه وظیفه زن نیس و اگه نمونه شوهرش باید خدمتکار بگیره 

یک چایی نبات درست کن توش زعفرون و هل بریز ...دردت آروم میشه سریع اگه سیاه دانه هم داری کمرت و زیر شک ...

باشه عزیز ممنونم