2777
2789
عنوان

چرا دخترا باید پریود بشن😭😭😭 الان من چجوری درس بخونم از درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 82 پست
خوب اونا سربازی میرن ۲ سال🤪 ما نمیریم

اکثرا الان از زیرش در میرن مث مهریه شده😂شرایطشم روز به روز راحت تر داره میشه مث قدیم نیست سربازی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی وظیفشون نیست نخواست کار نکنه

خاستگارای من به اولین چیزی که توجه میکنن اینه که شاغل هستم یا نه😂

و دوم اینکه وقتی حقوق اکثر مردا کفاف زندگیو نمیده و از زنشون توقع دارن  چه میشه کرد؟؟به اسم فقط وظیفه نیست!

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

نمیگم که کار نمیکنن چرا خیلی زحمت میکشن ولی کمتره واقعا

اصلا اینجوری نیست

شوهر من میگه حاضرم ۲۴ساعت کار کنم ولی یک ساعت با بچه خونه تنها نباشم.

چالش هلی بچه داری خانه داری درکنار بهم ریختن هورمون و چیز های دیگه

خاستگارای من به اولین چیزی که توجه میکنن اینه که شاغل هستم یا نه😂و دوم اینکه وقتی حقوق اکثر مردا کف ...

والا

نود درصد کارا پول یک نفر کفاف زندگی خوب رو نمیده خصوصا بخوان بچه دار بشن 

.She's somebody , not some body.  

خاستگارای من به اولین چیزی که توجه میکنن اینه که شاغل هستم یا نه😂و دوم اینکه وقتی حقوق اکثر مردا کف ...

دیگه اینم تقصیر وضعیت جامعه الان که حقوق یه نفر کفاف زندگی دو نفره رو هم نمیده 

قبلا یکی کار می‌کرد واسه ۵ ،۶ نفر کافی بود 

باشه منتظر پول شوهر بمونه که واسه تولدش براش ۱۵۰ تومن گل بگیره فقط. حرفایی میزنیدا

بابا من که نمیگم نباید کار کنه😂

میگم وظیفه نیست 

شما وظیفه نداری خرج خونه بدی که داری؟

یک چایی نبات درست کن توش زعفرون و هل بریز ...دردت آروم میشه سریع 

اگه سیاه دانه هم داری کمرت و زیر شکمتو باهاش ماساژ بده 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

واییی دقیقا همینو داشتم میگفتم 

من دل درد و پا درد دارم روز دوممه دیروزم یک ساعت بیشتر نخوندم

صبح ساعت ۴ دو تا استامینفون خوردم الانم یکی 

همش میگم این چه پریودی مسخره ایه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بنظرم ترک تحصیل کن تو فرض کن هرماه ده روز نمیتونی درس بخونی فکر بهتریه

پزشکی میخونه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...