2777
2789
عنوان

بیچاره شدم

174 بازدید | 15 پست

خانوما رفتم ترمیم کاشت ناخن خود ناخن کار نبود اونی که ازش یاد می‌گرفت برام انجام داد الان حباب زده ناخونام رفتم پیشش گفت اصلا به من ربطی نداره وقتی دستتو هی تکونی میدی تو کار حباب میزنه دیگه بخدا اصلا دستمم تکون ندادم ۹۰۰هم گرفت الان چیکار کنممم

نباید میدادی به هنرجو که برات بزنه. هنرجو مدرک نداره هنوز

مهم بلد بودنه ن مدرک الان من هنرجو رنگمو ام ولی اینقدر قشنگ و اصولی رنگ میزنم ک مدل کیف میکنه 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم بلد بودنه ن مدرک الان من هنرجو رنگمو ام ولی اینقدر قشنگ و اصولی رنگ میزنم ک مدل کیف میکنه

خب میتونه بره ازت شکایت کنه‌ هم از خودت هم از خود اون سالن و مطمئن باش در اون سالن تخته میشه.

شما مدرک نداری. بر اساس قوانین فنی حرفه‌ای اصلا حق نداری بخوای رنگ بزاری برای مشتری و روی سرش کار کنی. 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

نگا آخه

مشخصه هنرجوعه و مدرک هم نداره

کاملا خراب کرده

برو فنی حرفه‌ای اعتراض کن که به چه حقی این سالن یک هنرجو رو به عنوان ناخن کار اجازه داده فعالیت کنه و پول هم گرفته از من؟؟ مدلش که نبودی مشتری بودی

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

خب میتونه بره ازت شکایت کنه‌ هم از خودت هم از خود اون سالن و مطمئن باش در اون سالن تخته میشه.شما مدر ...

اموزشگاه اموزش میبینم ن داخل سالن 

و اینکه ما تا قبل مدرکمون هزینه مواد دریافت میکنیم و خود مدل هم میدونه هنرجو هستیم 

این صد هم نمی ارزه زیرسازشو درست نزده اگر مشکل از شما بود یکی دوتا ناخن اینجور میشد ن همش

این هیچی تازه می‌گفت حق نداری نگاه کنی تا کار تموم شده سورپرایز بشی بعد گفته بودم آبی یه چند تا موج سفید هم روش بزار که انگار دریای نگا سبز زده اصن

این هیچی تازه می‌گفت حق نداری نگاه کنی تا کار تموم شده سورپرایز بشی بعد گفته بودم آبی یه چند تا موج ...

🤣🤣 سوپرایزت کرده دیگه 

ن حتما دنبالشو بگیر واقعا ظلمه