بچه ها من دیشب خواب بودم . یهو از خواب پریدم ساعت ۳ بود . دیدم شوهرم بیداره . نور گوشیش هم زیاده . دستمو بردم سمت گوشیش ک بگم اینو بکش اونور نورش زیاده . ولی اون با ترس و استرس یهو گوشی رو کشید . فک کرد میخواستم گوشی رو از دستش بگیرم. هیچی نگفتم خوابیدم . ولی خب اون همه ترس عادی نبود .شوهرم نه بر و رو داره . نه قد و هبکل . نه پول . نه اخلاق . نه محبت و دست و دلبازی . نه تیپ و لباس خوب.. کچل و قدش ۱۷۰ . اخلاقش تند و عصبی و اصلا بلد نیس با یه خانوم چطور صحبت کنه . یعنی اصلا ن موضوع و نه لحن حرف زدن با خانومو نمیدونه . از اول اینجوری بود .. ب نظرتون کسی باهاش دوس میشه ؟ پولم نداره تا حالا تو ده سال منو یه رستوارن نبرده و نهایت دو تا فلافل کرفته از وانتی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین از شوهر من ک زشت تر نیست شوهر من بداخلاق و خیلی زشته خودم کور بودم و سرلجبازی باهاش ازدواج کردم ...
اخه چرا دوست میشن .من خب ازدواجمون فامیلی بود . باباش ادم پولداریه .پدربزرگش معروفه . امتیاز نفت دارن . کلا معروفن تو شهر ب پولدار بودن . باباشم بهش پیشنهاد داد برای ازدواج منو . ب منم گفت یه خونه دیگه دارم اون برای شما . یه کارگاه ام دی اف و یه ماشین هم داد دستش . ولی بعد عقد از پسرش همه چیزو گرفت .پیرش بیکار و بی پول شد . منم جدا نشدم ادامه دادم خیلی ساده بودم . اونارم گرفت داد ب دامادهاش. من ۲۰ سالم بود کسی ام منو راهنمایی نکرد . شرایط زندگیمم سخت بود
همانطور که با این خصوصیات شما باهاش ازدواج کردید پس کسی هم هست باهاش دوست بشه بعد خیلی دوستی ها مجاز ...
پیام منو برای یه کاربر دیگه نوشتم بخون . داستان من فرق داشت . شرایط اونم تغییر کرد بعد ازدواج. علاوه بر این همه ویژگی منفی الان یه مرد متاهل هست . باید به ویژگی مثبتی باشه ک دختر بهش پا بده