2777
2789
عنوان

دختر داییم بهم گفت تواصالتت شهرستانیه😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو گوه خوریش به تو نیومده مردم چقدر حرف مفتی میزنن تازگیا

فقط تهرونیا اینجورین مگ ندیدی تند تند ب ماها توهین میکنن ی ذره غیرت نداشتن میرفتی چیتگر انگار میرفتی کابل همه افغانی حداقلش اینه غیرتشو داشتیم بیگانه تو شهرمون راه ندادیم ن مث اینا زبونشون فقط واسه ما میچرخه

منظورم دختر عممه😭😂

اصالت ک به پدر میره تو تهرانی حساب میشی 

من خودم همدان به دنیااومدم بابام شمیرانات تهران مادرمم همدان بزن بترکونش🫥

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اتفاقا لر بودن افتخار  برو ب تاریخ لر ها ی نگاهی بنداز اگه همین لر هانبودن الان تهرانی هم نبود 

بعدم شهرستانی ناراحتی نداره دختر عمت تازه ب دوران رسیده 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

مامانش و باباش ت دهات بودن دیگ ؟؟

بهش بگو من ب شهرستانی بودنم افتخار می‌کنم اره شهرستانی ام 

ت چرا انقد دوست داری بگی من تهرانم ت ک اصالتت لره 

بعدشم نمی‌دونم چرا تهرانیا جمله شهرستانی افتاده سر زبونشون بخدا تهرانیا میومدن شهر ما ما میگفتیم اینا از شهرستان آمدن منظور شهر دیگ بود نه توهین عین خودشون