بچه ها من دیشب خواب بودم . یهو از خواب پریدم ساعت ۳ بود . دیدم شوهرم بیداره . نور گوشیش هم زیاده . دستمو بردم سمت گوشیش ک بگم اینو بکش اونور نورش زیاده . ولی اون با ترس و استرس یهو گوشی رو کشید . فک کرد میخواستم گوشی رو از دستش بگیرم. هیچی نگفتم خوابیدم . ولی خب اون همه ترس عادی نبود .شوهرم نه بر و رو داره . نه قد و هبکل . نه پول . نه اخلاق . نه محبت و دست و دلبازی . نه تیپ و لباس خوب.. کچل و قدش ۱۷۰ . اخلاقش تند و عصبی و اصلا بلد نیس با یه خانوم چطور صحبت کنه . یعنی اصلا ن موضوع و نه لحن حرف زدن با خانومو نمیدونه . از اول اینجوری بود .. ب نظرتون کسی باهاش دوس میشه ؟ پولم نداره تا حالا تو ده سال منو یه رستوارن نبرده و نهایت دو تا فلافل کرفته از وانتی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ویژگی هاش مهم نیست ولی کسی که زنش انقدر اونو تحقیر میکنه تو وجود خودش حتی اگه به زبون نیاره بله هستن کسانی که تحقیرش نکنن و امکان خیانت هست
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
ببین از شوهر من ک زشت تر نیست شوهر من بداخلاق و خیلی زشته خودم کور بودم و سرلجبازی باهاش ازدواج کردم ولی مجازی با یه دختره دویت شده بود چه دل قلوه ای هم میدادن میگرفتن و جالبه عکسشم با اعتماد ب نفس فرستاده بود دختره بازم باهاش ادامه داده بود