2777
2789
عنوان

من اصلا زنانگی ندارم و این خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3892 بازدید | 146 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همین امروز شروع کن

هر روز دوش بگیر

عطر بزن 

کرم مرطوب کننده توی خونه استفاده کن

لباسای دخترونه تنت کن تو‌خونه ؛ تاپ شلوارک؛ تیشرتای دخترونه.. رنگای شاد..صورتی..نارنجی.. سبز.. قرمز 

موهاتو روزی یکی دوبار شونه کن و وزگیر موبگیر بزن..

بیرون رفتنی هم شال بپوش 

مانتو هم همه جوره داشته باش..بلند.. کوتاه..

رنگای شاد بخر مانتو

ست کردن بلد باش

صدات نه بلند باشه نه اروم

آرایش ملیح بکن تو بیرون

عینک دودی و اکسستوری استفاده کن

کارای مردونه انجام نده..ده کیلو وسیله جابه‌جا نکن....

لاک بزن یا اگر ناخنات خوب نیست ناخن بکار

ماهی یبار فیشال برو

و......

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

من مجرد بودم همین جوری بودم ولی مردها بهم جذب میشدن 

همش چادر داشتم و باحجاب بودم ولی پسرهای دانشگا میومدن سمتم اهل ارایش و... نبودم 

همیشه خودمو دوست داشتم اصلا برام این چیزا مهم نبود والا 

هرکی میومد بعدش برای ازدواج میومد 

یادش بخیر چ روزایی بود همش از عزت و نفس و اعتماد ب نفس فک کنم 

همه بمن میگفتن تو ازدواج کنی ب مشکل میخوری ولی الان شوهرم خیلیییی عاشقمه و دوستم داره اصلا مشکلات جوونای امروزو ندارم 

اولا داشتم اذیت میشدم تو زندگیم بخاطر مادرش ولی خودم جلوشون واستادم و دعوا زیاد بود ولی اصلا برای لباس و ... اصلا بحثی نداریم

چند وقته دارم رو پاکسازی چاکرا کار میکنم ریشه تا حدودی باز شده

ریشه چی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عههه الان کاربریتون رو دیدم =) چندین بار تو تاپیکای قدیمی دیدمتونننن

😅

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چاکرای ریشه

گفتم بالا کاملا معتقد نیستم 

ولی من خیلی معتقدم و نتایج عجیبی گرفتم

درباره اش کمی خوندم به هر حال درست نیست به نظرم