2777
2789
عنوان

من اصلا زنانگی ندارم و این خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4840 بازدید | 146 پست
مگه‌اینجا فقط مبحث خانماست؟؟؟شماها باید خوشحال باشین یه مرد بیاد دغدغه های خانمارو بفهمه و بدونه و ی ...

فعلا که نظر همه خانومای اینجا باهم یکیه، دوست نداریم راحت نیستیم اینجا باشین، چه اصراری دارین به اینکه بین خانوما باشین

بنطرم پیشنهاد نداری چون شبیه دخترای خیلی جوون دبیرستانی هستی شاید برای همینه از سمت آقایون همسنت پیش ...

آخه از آقایون بزرگ تر و خیلی بزرگ تر از خودم هم پیشنهاد ندارم

برای همین فکر می کنم چون چهره ی جذاب و زنانه ای ندارم، کسی به سمتم کشیده نمیشه.

بی آب و تاب و توان،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از آقایون بزرگ تر و خیلی بزرگ تر از خودم هم پیشنهاد ندارمبرای همین فکر می کنم چون چهره ی جذاب و ...

آره چهره ات زنانه نیست خیلی کوچولو میزنی

فکر کنم کسی جرئت نداره بیاد سمتت چون سنت واقعا غیر قابل حدسه

این که نگرانی بابت زنانه بودن یا نبودنت و انتخاب مردا ،این یه چیز سلیقه ای هست بین آقایون

بابت کاشت و لاک و انواع آرایش کردن یا نکردن ،به نظرم چیز انتخابی هستش ...من خودم یه بازه ای لاک و آرایش رو داشتم ،فهمیدم ربطی نداره ،به رفتارم و حرکاتم هست زنانه بودن 

ما ذاتا یه سری ناز و ادا داریم حتی اگه خودمون متوجه اش نباشیم ولی به دلایل مختلف پنهان میمونه مثلا من یه بازه ای خیلی آروم حرف میزدم ناخودآگاه ناز و دخترونگیم زیاد بود ولی یه مدت هست افتادم رو دور تند ناز هام کمرنگ تر شدن ...

به نظرم چیزای رنگی بپوش ،جز محیطایی که نیاز به مقنعه ندارن مقنعه نپوش اصلا 

گاهی در کنار اسپرت پوشیدن ،خانومانه لباس پوشیدن رو هم بذار تو برنامه ات ...آرایش خاصیم نیاز نیست ،به ناخنات و پوستت برس ،در حد کمی رژ ،تینت ،بالم رنگی و ریمل و ضد آفتاب رنگی و این مسائل خوبه استفاده بشه 

You're all the things I've got to remember

آره چهره ات زنانه نیست خیلی کوچولو میزنیفکر کنم کسی جرئت نداره بیاد سمتت چون سنت واقعا غیر قابل حدسه

ای واااااااااای😁🤦🏻‍♀️

اما ممنون از اینکه برام کامنت گذاشتید🌱🥺

بی آب و تاب و توان،

اسی اگه گذاشتی، منو ریپ یا لایک بزن.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

من هم کاشت نمیزنم سوای از غسل و وضو چاکراه ها رو میبنده انرژی منفی خارج نمیشه و انرژی مثبت جذب نمیشه ...

چجوری چاکراها رو میبنده ؟ چیزی نشنیده بودم راجبش 

یعنی لاک زدن هم همینجوریه؟

چجوری چاکراها رو میبنده ؟ چیزی نشنیده بودم راجبش یعنی لاک زدن هم همینجوریه؟

درباره قانون جذب چیزی شنیدی؟ 

من خودم کلیت قانون جذب و اعتقاد ندارم چون شده دست مایه برا پول گرفتن از مردم ولی به جذب انرژی اعتقاد دارم 

وقتی وضو میگیریم قسمت هایی که انرژی از اون جا جذب میشه رو میشوریم یعنی دست ها صورت مسح سر و پاها وقتی یه مانع کوچک حتی باشه وضو باطله چون جذب انرژی و مختل میکنه 

بله لاک هم باید بعد وضو بزنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

درباره قانون جذب چیزی شنیدی؟ من خودم کلیت قانون جذب و اعتقاد ندارم چون شده دست مایه برا پول گرفتن از ...

چقدر عجیب...آره اعتقاد دارم به قانون جذب و انرژی ها 

مرسی بابت توضیح 

درباره قانون جذب چیزی شنیدی؟ من خودم کلیت قانون جذب و اعتقاد ندارم چون شده دست مایه برا پول گرفتن از ...

عههه الان کاربریتون رو دیدم =) 

چندین بار تو تاپیکای قدیمی دیدمتونننن