2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم انقدر زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 98 پست

واینکه فک کن ببین چکار کردی چی گفتی ترس ازدست دادن تو داره عزیزم شاید حرفایی که ناخواسته زدی روش تاثیر بد گذاشته

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اتقدرررر قسم میخورم ببین من نمیرم تنها نمیزارمت قهر میکنم میره سند ازدواج و شناسناممو میبره اداره ک ...

گفتم دیگه بهت قسم و اینا فایده نداره مث این میمونه تو یه طرحی که رو سنگ حک شده رو بخوای با اب پاک کنی ،اگه تونستی بیرش دکتر نتونستی چنتا کتاب درباره وابستگی اضطرابی بخون تا یکم بتونی درکش کنی در همین حد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا بده هر لحظه به فکرته!!!؟؟؟؟ پناه برخدا

اقااااا به خواهر و برادرشم زنگ میزنه روزی یبار

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
واینکه فک کن ببین چکار کردی چی گفتی ترس ازدست دادن تو داره عزیزم شاید حرفایی که ناخواسته زدی روش تاث ...

من بشدت کینه ای هستم الان با مادرم ۳ماه قطع رابطه ام شوهرم پشماش ریخته میگه چجوری طاقت میاری 

منم گفتم کسی ک ارزشمو ندونه جایی نداره برام میخاد مامانم باشه یا بچم نمیدونم شاید میدونه کنار گزاشتن برام اسونه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ااخی عزیزم چقدر گناه داره بخاطر خاطرات بدی هست که تو رضمیرناخوداگاهشه کاش برای درمانش می‌رفت گرچه خی ...

وای خدا ببخشیدا ولی مریضی درو روت قفل کنه؟؟؟؟دوست داری زندانیت کنه پناه برخداااا 

احتمالا بخاطر فوت مادرشه و ترس از دست دادن داره.

اما شوهر منم همینه الان که اوایل زندگیمونه ولی ماه اول دوم خییییلی زنگ میزد حتی تو عقد خانوادم دوره عقد کلافه شده بودن.

اوایل خونه خودمم ۲۴ ساعت زنگ میزد. شب میرفت سرکار تااا صب که میخواست برگرده همش حرف حرف واقعا عصبی میشدم چندین بار دعوا کردیم . البته شوهرم نگهبانه و محل کارش وسط بیابونه و تلوزیون ایناهم نداره میگفتم حوصلش سر میره زنگ میزنه خودشم همینو میگفت. تا الان که ماه سوم هستیم تماساش کمتر شده چون روزم میره سر کار خسته میشه .

اگر کار سوهرت طوریه که همش مشغول نیس و چیزی واسه سرگرمی نداره یکم نرماله که مدام زنگ بزنه تا حوصلش سر نره. یجوری که ناراحت نشه بهش بفهمون که خوشت نمیاد از کارش.

من بشدت کینه ای هستم الان با مادرم ۳ماه قطع رابطه ام شوهرم پشماش ریخته میگه چجوری طاقت میاری منم گفت ...

خودش مردخوبیه؟ازش راضی هستی ؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
وای خدا ببخشیدا ولی مریضی درو روت قفل کنه؟؟؟؟دوست داری زندانیت کنه پناه برخداااا

شاید اره مریضم مثل شوهرت اینم برمیگرده به کودکی ام من میگم چرا شوهرم اینقدر دوسم نداره که ترس ازدست دادنم داشته باشه یباربهم گفت اینقدر دوست دارم هروقت خواستی بایکی بری رهات میکنم خوشبخت بشی برام ماشین خریده میگه برو دور دور هرجور بپوشم هرکار کنم عین مجسمه بعضی وقتا ازقصد یکارابی میکنم غیرتشو قلقلک بدم بهش باشه میگه اصلن زنگم نزن شاید من زیاد عاشق بودم اون نبود تازع قیافه ام ۱۰۰اون ۱۰هم نیست البته الان سنی ازم گذشته برام دیگه عادی شده اون دقیقن یه مدلی هست که همه خانمها دوست دارندولی من میخام شوهرم همش ترس ازدست دادنم رو داشته باشه (البته من از هر لحظه زنگ زدن مثل شوهر تو خوشم نمیاد ) شایدم من مثل شوهرت زیاد عاشق بودیم و زیاد وابسته خودمون رو وکارامون رو بی ارزش کردیم  

نه خدایی بعضی وقتا آدم اذیت میشه یه روز شوهرم ساعت ۹ صب زنگ زده سایلنت بوده ببخشید منم تو سرویس بعد ...

ایشون کارش اشتباه نیست فقط داره زیاده روی می‌کنه و نگرانه از دست دادن شماست شاید یه اتفاقی افتاده که اینجوری شده باهاش صحبت کن بگو من اینجوری دارم اذیت میشم بهتره یه مشاوره بریم تا یکم از نگرانیت نسبت به من کم بشه 

احتمالا بخاطر فوت مادرشه و ترس از دست دادن داره.اما شوهر منم همینه الان که اوایل زندگیمونه ولی ماه ا ...

اره سرش خلوته

شاید اره مریضم مثل شوهرت اینم برمیگرده به کودکی ام من میگم چرا شوهرم اینقدر دوسم نداره که ترس ازدست ...

حس میکنم چون خیلی خودتو برتر میدونی و بهش تحمیل کردی ک ازت سرم اعتماد بنفسش کم شده کسی ک عاشق باشه نمیگه من ۱۰۰اونم ۱۰هم نیست مردو زن اصلا قابل مقایسه نیستن دو جنس جدان زیبایی ی چیز بدیهی و عادیه برای زن ولی برای مرد  نه

خودش مردخوبیه؟ازش راضی هستی ؟

۶۰درصد سالهای قبل زیاد اوکی نبودیم یکی دوساله بهتر شدیم

احتمالا بخاطر فوت مادرشه و ترس از دست دادن داره.اما شوهر منم همینه الان که اوایل زندگیمونه ولی ماه ا ...

مادرش چندماهه فوت شده ما ۹ساله ازدواج کردیم از اول همینجوری بود الانم دقیقا همینطوری