2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم انقدر زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 98 پست
خب عزیزاشن،بده به عزیزان زنگ میزنه!

هروز؟چرا اونا زنگ نمیزنن؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم چون خیلی خودتو برتر میدونی و بهش تحمیل کردی ک ازت سرم اعتماد بنفسش کم شده کسی ک عاشق باشه ن ...

نه عزیزم خدای اعتماد بنفسه من چرا میگم صدم اون ده چون ازبس اویل ازدواج هی ازم ایراد مبگرفت چون برعکس بود اون خیلی سرتربودمن بچه وهمش سرکوفت میزدازمثلن بینی ام ایراد میگرفت یاهی می‌گفت من خوش سلیقه بودم و کمتر کسی قبول داشتم وازدخترایی که رفته بود خاسنگاریش رو هی از زبون اینو اون می‌شنیدم خب اگه رمانتیک بودن بلدنبود چطور یادش بود پاهای دختری که دوسش داشت چه مدلی بود به رخم میکشیدیا حتی مهریه ام یادش نیست ولی برای شب بله برون اون دختره چی وچقدرخریدن رو بعد سالها یادشه الان ورق برگشت چون من فیسم جون موند اون شد انگار پدرم خب الان وقتشه یکمی ازم تعریف کنه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
نه عزیزم خدای اعتماد بنفسه من چرا میگم صدم اون ده چون ازبس اویل ازدواج هی ازم ایراد مبگرفت چون برعکس ...

به همین خیال باش مردا عمرا تعریف کنن 

منم ده سالی از شوهرم جوونم و بچه میزنم اونم چون خیلی سختی کشیده بزرگتر میزنه نمیزاره بخودم برسم میگه ۳۵به بالا ازادی چراااا چون پا به سن میزارم میترسن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دیگه وقتی تعداد دفعات تماس ایشون زیاده خب اونا زنگ نمیزنن غریبه که نیستن نوبتی شه!!

بلخره همیشه یکطرفه ک نمیشه لطف مکرر میشه حق مسلم مگ اونام خواهر برادر نیستن؟خودت قبول میکنی یکطرفه همیشه کاری انجام بدی؟ 

بلخره همیشه یکطرفه ک نمیشه لطف مکرر میشه حق مسلم مگ اونام خواهر برادر نیستن؟خودت قبول میکنی یکطرفه ه ...

والا پدر منم اینجوری بوده و هست،درسته حرص مارو درمیاره اما چه کنه خانوادشه،هرررچی میگیم گوش نمیده بعدشم گذاشتنش واسه روز مبادا،خیلی ازش کارمیکشن،شده بود پرستار مامانش از ۷ صب میرفت تا ۵ عصر،که مادرش فوت کرد و حلااالش نکردم و نمییییکنم،طوری شده بود مامانم پارسال میخواست جداشه،خیییییلی زجرمون دادن،خدا ازش نگذره

والا پدر منم اینجوری بوده و هست،درسته حرص مارو درمیاره اما چه کنه خانوادشه،هرررچی میگیم گوش نمیده بع ...

اره منم پارسال دعوا افتادم با خانپادش گفتم این عقلش نمیکشه چرا شما بارشو زیاد میکنید چرا همش این ننشو ببره دکتر ؟شماهارو جمع کنه از پارسال یکم خودشونو جمع کردن

اره منم پارسال دعوا افتادم با خانپادش گفتم این عقلش نمیکشه چرا شما بارشو زیاد میکنید چرا همش این ننش ...

فوت کرد،هیییییچوقت مادربزرگمو نه حلاال میکنم نه میبخشم،هیییچوقته هیییچوقت