2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم انقدر زنگ نزنه

1513 بازدید | 93 پست

از صب میره سرکار تا عصر ۶بار حداقل زنگ میزنه چی خوردی؟چخبر؟بوه شکمش کار کرد؟مرد ول کن دیگههههه 

برنمیدارم زنگ میزنه اینو حتی همسایه فوق العاده استرس میکیره ۴ساعت بیخبر باشه هرررررجا باشهذخودشه میرسونه منو ی ارایشگاه میبره میشینه تو ماشین جولو در تا بیام شکاک نیست گوشیمو تا حالا اصلا چک نکرده نمیگه کی زنگ میزنه نمیدونم نگرانه چیه؟ن تنها من 

به خواهرش و مادرشم ک فوت کرد هروز زنگ میزنهذحالشونو میپرسه خیلی اذیتم تازه ازدواجم نکردم ۹ساله ۹سااااله 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خوش بحالتمن شوهرم تا من زنگ نزنم بهم نمیزنهاصلاوالا

خسته شدم همه جا گوشی باهامه حتی حموم اگ کاسک مو اسمراب بدن بزنم ژیاد حموم بمونم گوشی جواب ندم میبینم تو هال نششته زود میاد خونه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
کارش چیه این همه بیکاره هی زنگ میزنه

کارمند

داماد ما شغلش ازاده محل کارش تا خونه با ماشین 5 دقیقه،، بازم تا بره خونه چند بار تماس میگیره 13 ساله ازدواج کردن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

خوشی زده زیر دلت

یکی روزی ۹بار زنگت بزنه امار بگیره خدایی کلافه نمیشی