2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم انقدر زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 95 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی متوجه منظورم نمیشه متاسفانه

میدونم عزیزم میگی چکار کنم تماس کمتر بشه،،، خب باهاش حرف بزنید با دلیل و منطق،،، البته با توجه به اینکه گفتید با خانوادشم همینجوره دیگه این اخلاق تو خونشه از اول باهاش بوده به راحتی نمیشه تغییرش داد.

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

این بنده خدا استرس اضطراب داره من درک میکنم

اره دارو اظطراب هم مصرف میکنه  پارک میریم پشت بچه راه میره مثلا بچه جولومون بازی میکنه ی اقایی از کنار بچه رد بشه سریع میدوعه سمت بچه میگه شاید بچرو بغل کنه فرار کنه 

ماشین دارم خودم ولی رانندگی دوست ندارم همش باهام دعپا میکنه با اسنپ نرو خودت برو ماشینم قفل کن برو کارتو انجام بده برگرد با اتوبوسم نرو تو خیابونم وا نستا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

کاملا درکت میکنم با اینکه شوهرم مثل شما نیس ولی دیدم کسایی مثل همسر شما 

خیلی بده یکی امار لحظه به لحظه رو داشته باشه در یه حدی قابل قبوله 

مثلا به شوهرت بگی دارم میرم باشگاه یا کافه با دوستم خدافظ 

دیگه شوهرت نباید زنگ بزنه تا وقتی خودت برگردی خونه و مشغول باشی 

♡
میدونم عزیزم میگی چکار کنم تماس کمتر بشه،،، خب باهاش حرف بزنید با دلیل و منطق،،، البته با توجه به ای ...

پست جدیدمو بخون توضیح دادم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره دارو اظطراب هم مصرف میکنه پارک میریم پشت بچه راه میره مثلا بچه جولومون بازی میکنه ی اقایی از کن ...

بله ایشون رو درک کن لطفا 

مسخره نکن 

طعنه نزن 

خیلی سخته 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یه دفه درباره وابستگی اضطرابی خوندم خیلی شبیه شوهر شما بود ویژگی ها و.... 

اینجور آدما به طرف مقابلشون وابستن و خیلی دوستشون دارن ولی همیشه اظطراب دارن براش اتفاقی بیفته از دستش بدن یا تو دوران کودکی به خاطر رفتارهای مادر همچین چیزی بوجود اومده یا نه بعداااا به خاطر از دست دادنای مکرر این حس بهش تلقین شده

کاملا درکت میکنم با اینکه شوهرم مثل شما نیس ولی دیدم کسایی مثل همسر شما خیلی بده یکی امار لحظه به لح ...

همه میدونن استخر گوشی در دسترس نیست میام بیرون میینم ۸تا میس انداخته میگم میدونی تو ابم میگه اره همینجوری زنگ زدم