2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3834 بازدید | 141 پست
نه من ۱۳ ساله تجربه زندگی دارم شوهرمم اصلا خسیس نیس کل زندگیش رو بنامم زده و هرچیم پول میاد براش ...

آفرین پس شما که شوهر داری و تجربه قرار با پسر رفتن رو نداری توی این چیزا نطر نده 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهرا هم اینکارو نمیکنن میگن زشته این دیگ هنوز غریبه هستید چجوری روش میشه؟؟؟😂

می دونی حالا چطور رو شدنش برام مهم نیست خسیس روش میشه دیگه

خواستم نظر بقیه رو هم بدونم که رد فلگ از نظر اونا هم یا نه

آفرین پس شما که شوهر داری و تجربه قرار با پسر رفتن رو نداری توی این چیزا نطر نده

کسی نکرده براشون توام ولش کن این تا فردا بعدازظهر میوفته دنبالت که نظرشو تحمیل کنه😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

الان دنگ کافه و غذا بدی چهار شب دیگه هم بری تو زندگی خب باید حقوقتم بدی بعد خانه داری و بچه داری و م ...

عزیزم اشنایی با بعد ازدواج فرق داره چرا متوجه نمیشید اخه

شما خودت برای دختری که سه ماه اشنایی داشتی اینقد خرج نمی کنی اشنایی در حد کافه س نه لباس و اسنپ 😐

منم حس خوبی نگرفتم،،، اینجور رفتارا ادمو معذب میکنه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان دنگ کافه و غذا بدی چهار شب دیگه هم بری تو زندگی خب باید حقوقتم بدی بعد خانه داری و بچه داری و م ...

عقل ندارن راحتن

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

همسر من باهم می رفتیم رستوران تو نامزدی شاگرد مغازه بود بنده خدا هرجا میگفتم منو میبرد بعد ازدواج ف ...

دقیقا مرد ندار با خسیس خیلی فرق داره ایشون اصلا ندار نیست ماهی ۶۰ حدودی در آمد داره

خسیس ندار نیست

خخخخ عزیزم شوهرم که از اسمون نازل نشده بیاد تو زندگیم 

شوهرم دوس پسرم بوده که تبدیل به شوهر شده 

این راهی که تو داری میری رو من آسفالت کردم  

تو نمیخواد به من تجربه قرار با پسر رو بگی به اندازه موهای سرت سر قرار رفتم باهاش

خخخخ عزیزم شوهرم که از اسمون نازل نشده بیاد تو زندگیم شوهرم دوس پسرم بوده که تبدیل به شوهر شده این ر ...

تو خوب تو درست چقدر ریپ میزنی برو به شوهرت برس

کسی حرف از لباس و غذای گرون نزد نپیچون!!!مرد وظیفشه دختر رو ببره ی رستوران خوب و حساب کنه

دقیقا استارتر همین حرف رو زد و منو ریپلای زد چشاتو باز کن و اون پیامی که برای من ریپلای کرد رو بخون   الکیم حرف از خودت در نیار 

میگه شومیز برا من نخریده 

عقل ندارن راحتن

من نمی گم پسر واسه دختر خدج نکنه قرار هارو ولی اینکه اینکارو انجام بده بعد طرف مقابل واسه اینکه یه کد تخفیف استفاده کرده بهش میگه خسیس واقعا به نظرم مشکل از اونه 

خب نداره الان داداش من خداروشکر دستش پره دوست دخترش هم پولداره وقتی میرن کافه يا رستوران اینحرفا کسی نمیزنه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
دقیقا استارتر همین حرف رو زد و منو ریپلای زد چشاتو باز کن و اون پیامی که برای من ریپلای کرد رو بخون ...

حرف من و شما سر دنگه که میگید رستوران گرون و دنگ دادن و توقع بیجا!!

پرنسسن خودشون شما هم بیشتر باعث شید مردونگی باقی مونده از بین بره

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻