2777
2789
عنوان

پسری که قیمت های منو رو بلند میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 141 پست
عزیزم 6 میلیون اگه پولی نیست 500 تومن هم پولب نیثت این خانوم می تونست بده اسمش روشه قرار اشنایی طرف ...

یه مرد باید برای خانمش هزینه کنه این عرف جامعه ماس شاید اروپا ایننجور باشه ولی اینجا مردا برا خانم هزینه میکنن ۶ تومن در سه ماه واقعا چیزی نیست شما خودتو خیلی بی ارزش میدونی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
همینچندتا نوجوونم میخونن فاز مستقلی برمیدارناصن مستقل بودن جدا از اینهبعدشم بدبخت میشن میان اینجا تا ...

والا دقیقا

یه مشت پرنسس دارن درست میکنن بعد میگن چرا پسرا پرنسس شدن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰ گرون باشه خوب نبره اون رستوران از قبل رستوران رو انتخاب کرده بوداتفاقا بلند خوندن قیمت ها از نشو ...

اسی  شما به  نتیجه  قاطع  رسیدی   چرا دیگه از ما میپرسی

در ضمن  درست  حقوقش  کم  نیست   اما دلیل نداره  تو دوستی  سه ماهه   که  معلومم  نیست  به  سرانجام برسه  یا نه غذا  و لباس  و...  برات  همه جوره  خرج  کنه  کاری که  شوهر ها  ممکنه    چند وقت  یکبار بکنن    بالاخره  خرج ها گرون  و مرد باید   جمع هم  بکنه    بتونه  پس فردا   عروسی و... بگیره

یعنی همینببین تو برو دنگت رو بده من و بقیه نمیدیم تو برو بدهخوب کردی بقیه تاپیک هام رو هم خوندی بخون ...

متاسفانه ارزش به این نیست که یه مرد بیاد دنگ منو بده من ارزشن خیلی بیشتر از 500 هزار تومنه با کد تخفیف 😁

واقعاببین اینام که مخالفن کسی اصلا همینم نمیکنه براشون خودشون زورشون میگیره یکی دیگه براش انحام میشه ...

این خانومم با این وضع ادبیاتش مشخص بود چه زندگی ای داره

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

۵۰۰ گرون باشه خوب نبره اون رستوران از قبل رستوران رو انتخاب کرده بوداتفاقا بلند خوندن قیمت ها از نشو ...

عزیزم ببین دوستانه دارم بهت میگم   فکر نکن من دشمنتم من شمارو نمیشناسم که حسی بهت داشته باشم 

ولی اون آقا واقعا وظیفه نداره برا شما شومیز بخره  چرا باید بخره مگه نامزدشی؟  همسرشی  عقد کردی؟  نه 

پس انتظاراتتون بیجاس 

شما الان در حد اشنایی هستین  خرجتونم در حد کافه و  ابمیوه و  نهایتا  یه میان وعده باید باشه  نه بیشتر   اگه خیلیم صمیمی هستین بعصی  اوقات یه گل هم بگیره   

ولی اگه نامزدشی و زنشی و  خرج های  تپل برات نمیکنه خسیسه ولش کن 

همسر من باهم می رفتیم  رستوران تو نامزدی شاگرد مغازه بود بنده خدا 

هرجا میگفتم منو میبرد 

بعد ازدواج فهمیدم پول کم میاورد گاهی از خانواده ش قرض می کرد منو ببره بیرون 

مرد ندار با مرد خسیس فرق داره 

واقعا مراقب باشید 

همسر من ی شاگرد مغازه بود میتونس بگه  ندارم ولی اینقدر آدم لارجی بود من هیچ وقت نفهمیدم پول نداره 

الان که دیگه شکر خدا خودش مغازه داره چند سال و دستش پر هست بازم بیشتر از توانش برا من و‌یچه مایه میزازه 

مرد باید لارج باشه 

و اسن از همون قرار های اول معلوم میشه 

.

کسی در حدی نمیدونه که برات خرج کنه حتی ۵۰۰ تومن دیه ما چی بگیم برو خوش باش که مستقلی😐

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

والا اینا بالای سی سالن من بعنوان ی دختر بیست ساله همیشه میگم مرد رو از دوران آشنایی هرجور رفتار کنی باهاش و عادتش بدی تا آخر ازدواج همونه 

اینا تاپیکاشون حالا پر از شوهرم خسیسه خرج نمیکنه چیزی نمیخریت فاز برمیدارن 

آشنایی شوخی بردار نیست که دنگ دنگ کنن

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

طرف وظیفشه حساب کنه دنگ چیه؟؟ی کافه و رستوران نتونه حساب کنه و دنگیش کنن عادت میکنه تو زندگی هم همین ...

وظیفه اون آقا تو اشنایی نیس که لباس براش بخره و رستوران  ببره و غدای گرون بخره 

آشنایی در حد کافه اس  نه بیشتر

بیشتر ازون پرتوقعی بیجا و  ببیخشید گدابازیه

هم بیشخصیت هم خسیس و گدا و نخورده س .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
یه مرد باید برای خانمش هزینه کنه این عرف جامعه ماس شاید اروپا ایننجور باشه ولی اینجا مردا برا خانم ه ...

عزیزم بحث اینه خانومش اینا در حد اشنایی هستن  بعد ابن خانوم میگه چرا منو بعد سه ما برد رستورانی که کد تخفیف داشت یا شومیز 600 تومنی برام نگرفت و حتی تو تاپیک قبلیش ناراحت بود که اقا براش اسنپ نگرفته اینا کلا کارایی هستن که بچه دوساله هم میتونه انجان بده این بیشتر اویزون بودنه یه دختر بزرگ نتونه اسنپ بگیره 

وظیفه اون آقا تو اشنایی نیس که لباس براش بخره و رستوران ببره و غدای گرون بخره آشنایی در حد کافه اس ...

کسی حرف از لباس و غذای گرون نزد نپیچون!!!

مرد وظیفشه دختر رو ببره ی رستوران خوب و حساب کنه 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

لطفا میری د کافه دنگ غذاتون رو بدید لصلا طرف مولیت میلیاردر باشه حتی تو این سه ماه 6 بار بیرون برید ...

الان دنگ کافه و غذا بدی 

چهار شب دیگه هم بری تو زندگی خب باید حقوقتم بدی 

بعد خانه داری و بچه داری و مهمون داری 

آشپزی روزانه ، نظافت خونه و تربیت بچه 

پولم برم دربیارم خرج کنم 

مجرد بمونی بهتر نیست؟ 

یه زایمان کنی هم جسمت به فنا میره هم روح روانت !