2777
2789
عنوان

لبوبو

137 بازدید | 18 پست

به اینکه خریدنش کار درستیه یا نه کاری ندارم

برای یک نفر هدیه گرفتم 18 سالشه و دختره

ابی از سری انرژی دراومد

به نظرتون رنگ خوبی دراومده؟

دوست ندارم ته دلش خوشش نیاد

خواستم سلیقه دیگران هم بدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام این کاملا سلیقه آیی هست 

رنگ خوبیه.

اما این عروسک ترسناک هم هست نمی‌دونم چرا ترند شده اینه تاثیر تبلیغات و رسانه

تا یک تومان هم میفروشن اگر کسی میخواد آدرس بدم سفارش اینترنتی هم داره لبو اصل ۴۳۰ تومان با جعبه .

مال خودم نیست.

به هر حال ممنون که کادو می‌خریم و دل شاد میکنی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

باید میدادی خودش باز کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب یک سری هستن ک جعبه شفاف داره و میتونی ببینی چ مدل و رنگی هست انتخاب کنی. میتونستی ازونا بگیری.. ا ...

میخواستم هیجانی باشه😁

خودش باز کرده عزیزم

این عکس از نت هست گذاشتم ببینید و نظر بدید اگه خوب نبوده چیز دیگه ای بخرم