2777
2789
عنوان

حماسه ای دیگر از عروس عمم😂😈

| مشاهده متن کامل بحث + 7619 بازدید | 114 پست
شوهرعمم میگفت برید عکاسی کنید اتلیخ لبلس ارایشگاه بگیر تودلت نمونه برید سرزندگیتون میگفت من دلم میخو ...

چته چرا کامل نمیگی گزارش

🧚‍♀️🤍فرشته 🤍🧚‍♀️هدف تابستان  تکمیل زبان تحت هر شرایطی شده پرونده شو ببند .لطفا ولش نکن .توروخدا ...God, save me...‌میشه برای حال خوب من ی صلوات بفرستین 💞❄️🔗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرعمم میگفت برید عکاسی کنید اتلیخ لبلس ارایشگاه بگیر تودلت نمونه برید سرزندگیتون میگفت من دلم میخو ...

چه بلد بوده خر شون کنه 

دوست دارم با مادر شوهرم رقص برم 😐😐😐😐😐🤣🤣🤣

تند تند تایپ کن

اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم مگه اینکه سوالت مذهبی باشه مثلا چرا با فلان پسره یجا بودی چرا حرف زدی و... 🎀✨ اگه با حرفم تو تاپیکم مخالفی تاپیک رو ترک کن نیاز نیست نظر بدی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! با منطق جوابمووو بدهههه منطق نبود تو حرفت خواهشا ریپ نزن💙

همه عمه ها زخم خوردن عمه منم یه عروس فراری گرفت نگو بایکی دیگه س اومده این بدبختاروتیغ بزنه که دستش رو شدو الان دارن طلاق میگیرن 

دختره همش 19سال سن داره ولی سابقه داره که حتی پدرش هم گردن نمیگیرتش

چه بلد بوده خر شون کنه دوست دارم با مادر شوهرم رقص برم 😐😐😐😐😐🤣🤣🤣

وای دختر دایی شوهر من با این اهنگ مادر شوهر خداوردی با مادر شوهرش رقصید همه مُرده بودن صندلی گاز میگرفتن🤣🤣🤦‍♀️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

توخاستگاری گفته بودن ما زیاد تیکه نمیتونیم تهیه کنیم چون میخواست شوهرعمم براپسرش خونه بخره ...

خانواده دختره هم تودفتر بله برون نوشتن ۵ تا تیکه (ساید.لباسشویی.ظرفشویی.فرش.تلویریون)

بعد دیدم خواهرعروس داره مینویسه سرویس چوب 

عممو کشیدم کنار گفتم عمه سرویس چوب خیلی تیکه های زیادیه ها 

خواهره گفت نه فرمالیتس مینویسن همینجوری 

مثل اون حج که تومهریه مینویسن اینم الکیه همینجوری 

عمم گفت اوکی .

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

عروس عمه منم فیلمش با یارو که تو بغلش بوده رو پسرعمم دیده بوده

بعد دیگه مثل اینکه دختره دعا گرفته بوده براشون ک اشتی کرد شوهرش

اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم مگه اینکه سوالت مذهبی باشه مثلا چرا با فلان پسره یجا بودی چرا حرف زدی و... 🎀✨ اگه با حرفم تو تاپیکم مخالفی تاپیک رو ترک کن نیاز نیست نظر بدی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! با منطق جوابمووو بدهههه منطق نبود تو حرفت خواهشا ریپ نزن💙