2777
2789
عنوان

خدااااااایا خسته ام

82 بازدید | 13 پست

خدایا پنج شنبه که میشه بدجوردلم تنگ میشه خدایا تقاص چیو باید پس بدم چرا عشقمو تمام زندگیمو ازم جدا کردی،اصلا چطور من زنده ام اون الان زیر خاک،خدااااا دلم برا بچه هام می سوزه

وای خدا بهت صبر بده روحش شاد 

اینجوری اگر خودت رو اذیت کنی اونم ناراحته ها 

اون دوست نداره تو عذاب بکشی 

شادی روح تمام اموات و رفتگان خفته در خاک که دستشون از دنیا کوتاهه صلواتی بفرستید✨️💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم بیا بغلم گریه کن تا سبک شی😭😭منو یاد یکی انداختی 

یکی از اقوام نزدیکمون 

پسر دایی جوونم متولد ۷۷ سرماوخوردگی داشت رفت بینارستان رسید تشنج کرد رفت تو کما تو یک روز همه اتفاقا افتاد و بعد فوت کرد با کلی سختی به عشقش رسیده بود عروس داییم متولد ۸۳ یه دهتر کوجولو ناز به اسم ارغوان که ۷ ماهش بود باباشو از دست داد پسر داییم تک پسر بود کل خانواده جونشونو میدادن ب را این‌پسر دو تا خاهراش دیوونه شدن حدود ۵ ماهه از دسش دادیم زنش خیلی نابود شده سنش کمه برا بیوه شدن و عاشقانه همو دوسداشتن از ۱۰ سالگی دختره پسر داییم میخاست

عزیز دلم بیا بغلم گریه کن تا سبک شی😭😭منو یاد یکی انداختی یکی از اقوام نزدیکمون پسر دایی جوونم متول ...

چی بگم،به خدا ما گناهی نداریم که شوهرمونو از دست میدیم،انگار دیگه تکیه گاهی نداریم برای ادامه،فقط ماها همدیگه رو درک میکنیم

چی بگم،به خدا ما گناهی نداریم که شوهرمونو از دست میدیم،انگار دیگه تکیه گاهی نداریم برای ادامه،فقط ما ...

عزیزم سعی کن حتما پیش تراپیست بری خودتو سر پا نگهدار بخاطر بچه ها خاهش میکنم 

دلم میخاد هر کمکی از دستم برمیاد برات انجام بدم یاد عروس داییم میفتم😌چن سالته شما؟

پسره ما نهم بارداری بودم همسرم یهویی فوت شد

الهی الهی😭چه دردی کشیدی 

قشنگم پسرت مرررد میشه دومادش میکنی دختر نازت عروس میشه میبینی قدو بالاشونو کیف میکنی 

عروس دایی من از در ورودی خونشون تا کل اتاق حابا و اشمزخونه رو پر کرده از عکسا علی با عوساش زندگی میکنه سال ۱۴۰۲ عروسی کردن