2777
2789

لیست بلاهایی که سرم اومد 

اول از همه یکی اومد انبارمون رو خالی کرد رفت مادرم لباس بچه گونه فروشی داشت مغازه رو جمع کرده بود نزدیک سیصد میلیون خدا شاهده بردن

بعد گوشی برادرم رو ازش دزدیدن 

ماشین تو پارک بود یکی زد بع ماشین فرار کرد رفت بیمه بدنه داشتم پول تعویض در رو داد اما ماشین ۴۵ میلیون افت قیمت خورد 

یه روز همه برق آشپزخونه اتصالی کرد همه پریز هااتیش گرفت برقکار اومد نزدیک یک میلیون پول گرفت درست کرد چند تا پریز رو کلا کور کرد 

خود به خود کتری چایی ساز منفجر شد 

یهویی یه صدایی اومد رفتم دیدم منبت زیر مبل شکسته زیر کاناپه کلا ما این مبل رو نزدیک چهارده ماهه خریدیم گرون هم گرفتیم مبل با کیفییته حتی فروشنده مبله تعجب کرده که اینچوری شده 

سوره بقره رو برامن بگین لطفا چطوری بخونم؟؟؟

برای ابطال سحر

چله سوره بقره

به مدت 40 روز هر روز یک بار سوره بقره رو بخونید

چون زیاده میتونید مثلا نصف جزء صبح بخونید و نصف دیگرش رو چند ساعت بعد ولی بهتره یکجا خونده بشه

همزمان صوت سوره بقره رو دانلود کنید و توی موبایل تون باشه. هر روز بزارید تا یک دور کامل سوره خونده بشه و صداش توی خونه پخش بشه

البته نیاز نیس صداش خیلی زیاد باشه میتونید توی یه اتاق تکی بزارید

حتما 40 روز پشت سر هم بخونید و یک روز هم فراموش نشه

اگه اینجوری بخونید صد در صد جادوهات باطل میشه خواهر خودم تا قبل خوندن سوره بقره شب ها خیلی جنی ها اذیتش می کردند. به حدی که می گفت میان توی صورتم می زنند از خواب بیدار میشم. دور سرم می چرخند.

بعد از چله کاملا رفتند و دیگه اونا رو نمی بینه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم یهویی سرطان گرفت 

خودم انگشت سوم پام شکست نمیدونید چه دردی داشت 

از کارم بیکار شدم 

یه پروژه گرفته بودم یهویی ج نگ شد اینترنت ها قطع شد اونا هم پروژه رو قطع کردن 

۶ ماهه همه جور بلایی سرمون اومده 

ما پشت بوممون ۳ متر دیوار کشی داره مثل حیاط میمونه لباس ها رو اونجا پهن میکنه مادرم 

کلی دنبال این چادر گشتیم دیشب یهویی پیدا شد 

برای ابطال سحرچله سوره بقرهبه مدت 40 روز هر روز یک بار سوره بقره رو بخونیدچون زیاده میتونید مثلا نصف ...

من تازگیا هی روی بازوم کبودی انگاری یکی گازم گرفته دوستم گفت اونا که جن زده میشن پاشون کبود میشه

من تازگیا هی روی بازوم کبودی انگاری یکی گازم گرفته دوستم گفت اونا که جن زده میشن پاشون کبود میشه

خب چله سوره بقره رو اگه مطمئنی جادو داری بخون

توضیح هم دادم چجوری بخونی

جادو با 40 روز سوره بقره خوندن رفع میشه خواستی بخونی بگو بهت بیشتر توضیح بدمبرای چشم زخم قربونی کردن ...

خودم نذر کردم مامانم خوب شد گوسفند بدم حرم امام رضا عقیقه کنن 

چیزی که میدونم گوسفند رو کامل با نخود می‌پزند میدن فقرا بعد استخون گوسفند رو خاک میکنن درسته؟

خودم نذر کردم مامانم خوب شد گوسفند بدم حرم امام رضا عقیقه کنن چیزی که میدونم گوسفند رو کامل با نخود ...

راستش دقیق نمی دونم برو از آخوند مسجدتون سوال کنید یا این دفتر مراجع زنگ بزن بپرس

تا چهل روز طول داره تا اوکی شیم؟؟؟؟

خواهر من 10 روز اول تقریبا اذیت جنی ها بیشترم شده بود

چون نمی خواستند خواهرم ادامه بده

اما یکدفعه بعد 10-12 روز ناپدید شدند

شما چله رو دست بگیرید. به خدا توکل کنید که بالاترین قدرت هست.

هر وقت چله تموم شد حتما روزی 50 آیه قرآن بخونید و ایمان تون رو قوی کنید تا جادو هیچگاه بهتون اثر نکنه

جادو اصولا به آدمای ضعیف زودتر اثر می کنه تا آدمایی که از نظر ایمان خیلی قوی هستند

حالا دوست من میگه جادو و دعا روی افراد الکلی مشروب خور تاثیر نداره

اینو نمی دونم و فکر نمی کنم درست باشه

ولی اینو خوب میدونم هر چی ایمان قوی تر باشه نیروهای ماورایی کمتر میتونن وارد بشن

مثل خوندن نماز 5 گانه

حتما حتما غسل به گردن نداشته باشیم چرا نجس بودن به شدن شیاطین رو جذب می کنه

گفتن یکسری اذکار در روز شیاطین رو دور می کنه مثل لا اله الا الله

خواندن هر روز زیارت عاشورا

خواندن هر روز 4 قل

خواندن روزانه حداقل 50 آیه

خواندن زیاد حدیث کسا