2777
2789

جادو کردند روی چادر مادرت و انداختند روی پشت بام که بردارید سرش نکنه یه وقت بندازید دور . 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاءالله که مامانتون زودتر خوب شه

کلا زندگی همینه بلایا همه با هم میان باهمم میرن ظرف و ظروف خیلی ها خود به خود می‌شکنه اینجور موقع خدارو شکر کن میگن قضا بلا بود که رفع شد 

صدقه زیاد بده صدقه برای رفع بلا س

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

جادو با 40 روز سوره بقره خوندن رفع میشه خواستی بخونی بگو بهت بیشتر توضیح بدم

برای چشم زخم قربونی کردن عالیه

پدر من یکدفعه بیخودی غده در آورد از یه آخوندی توی مسجد که یه چیزایی بلده پرسیده بود گفته بود به خاطر چشم زخم اینجوری شدی

دقیقا 2 ماهه خواهرم ازدواج کرده از همون موقع هم غده در اومد

آخونده گفته بود به نیت خودت عقیقه بده

عقیقه اینجوریه که با آداب و یه دعای خاص یه گوسفند رو به نیت فلان شخص می کشند و گوشتش رو بین فقرا پخش می کنی یا میتونی کامل بدی آشپز باهاش گوشت نخود درست کنه و نذری پخش کنی

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

اینو جایی دیدم امتحانش کن

به این ترتیب سوره ها را بخوانید هرکدام یک مرتبه و بر لیوان آب فوت کرده میل کنید

سوره حمد

سوره آیه الکرسی

سوره کافرون

سوره توحید

سوره فلق 

سوره ناس

برای چشم زخم و باطل السحر خوبه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
این نشونه هایی که میگی اگه یهووو اتفاق افتاده اره جادوعه خودتونو نجات بدیناول از همه خونتونو جابه جا ...

ببین من پارسال مبل و فرش و پرده رو عوض کردم خونه رو کاغذ دیواری کردیم سرامیک ها رو عوض کردیم از اون موقع کلا با ما دشمن شد رفته به همسایه گفته دخترش میره ترکیه خراب بازی وگرنه این همه پول رو از کجا آوردن؟