2777
2789

چند وقته کلا زندگیمون جهنم شده یهویی مادرم سرطان گرفت خودم بیکار شدم ماشین توی پارک بود بهم زدن فرار کردن یهویی ظرفهامون میشکنه گلهای مادرم همه زرد و خراب شد ممکنه جادو باشه ؟

چادر گلدار مادرم گم شده بود نزدیک ۶ ماه دیشب شلنگ کولر در رفته بود رفتیم پشت بوم روی کولر بود چادره زیاد هم پشت بوم میریم کلا لباس ها رو روی پشت بوم پهن میکنم یه همسایه حسود داریم 

خدا شفا بده مادرم منم سرطان داره

ههههیچ ربطی به دعا و جادو و طلسم ندارها همشم دروغه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دعا ی باطلی طلسم بگیر 

جا.دو شده دیگه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

دستگاه چایی سازمون از اینا بود که شیشه ای بود کتریش منفجر شد یهویی شانس آوردم نزدیکش نبودم وگرنه کور ...

شاید چشم زخمه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خدا سلامتیه دوباره ی مادرتون رو برگردونه انشالله🤲🤲🤲

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من خب نمیدونم جریان از چی قراره

اما نحوه تعریف کردنتون اینجوره که میخواین بگین کسی سحر و جادو کرده

درصورتی که ممکنه این فقط تصور شما باشه

خداوند مادر عزیزتون رو شفای عاجل عنایت کنه ان‌شاءالله

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس