2777
2789
بستگی داره کجا باشهسردرد سرگیجه لکنت زبان تاری دید، بسته ب اینکه کدوم ناحیه مغزباشه علائم متفاوت مید ...

چند ماهه سرگیجه و جلو چشام سیاهی میره یدفعه

اول فکر کردم کن خونم ازمایش دادم منفی بود

تازگیا حالت تهوع هم دارم

شنبه باید نوار مغز بگیرم خیلی نگرانم میگم نکنه😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند ماهه سرگیجه و جلو چشام سیاهی میره یدفعهاول فکر کردم کن خونم ازمایش دادم منفی بودتازگیا حالت تهوع ...

چرا هر چی میشه فکر میکنید توده یا سرطانه دور از جون😐 سرگیجه که خیلی رایجه، آدم خیلی وقت ها بی دلیل سرگیجع میگیره

چرا هر چی میشه فکر میکنید توده یا سرطانه دور از جون😐 سرگیجه که خیلی رایجه، آدم خیلی وقت ها بی دلیل ...

بخدا از بس فکر کردم دیوونه شدم 

اخه خیلی سرگیجه دارم شاید روزی ۵ بار اتفاق بیوفته برام

بخدا از بس فکر کردم دیوونه شدم اخه خیلی سرگیجه دارم شاید روزی ۵ بار اتفاق بیوفته برام

بنده خدا من چندماه خون دماغ هم میشم ولی انگار نه انگار، زیاد الکی فکر و خیال نکن

باور کن خیلی از مسائل از فشار خون و قند خون لابد کم خونی اینا داری

بنده خدا من چندماه خون دماغ هم میشم ولی انگار نه انگار، زیاد الکی فکر و خیال نکنباور کن خیلی از مسائ ...

ازمایش کم خونی هم دادم منفی بود

دکترم گفت شاید افت فشار داری فشارمم گرفت نرمال بود

سرگیجه و خون دماغ دارین؟

ازمایش کم خونی هم دادم منفی بوددکترم گفت شاید افت فشار داری فشارمم گرفت نرمال بودسرگیجه و خون دماغ د ...

چربی خون یا کلا چربی نداری؟؟ 

پرخوری و و یدفعه چاق شدنم از علائمشه بعضیا هم بیهوش میشن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

ازمایش کم خونی هم دادم منفی بوددکترم گفت شاید افت فشار داری فشارمم گرفت نرمال بودسرگیجه و خون دماغ د ...

همه چی دارم😂 در شرف بیست و یک سالگیم 

صبح پا میشم انقدر حالم بد میشه تا یساعت تو تختم تا یکم حالم جا بیافته

از کمر تا پاهام همش درد داره چی میگن انگار آدم حس می‌کنه تیر می‌کشه 

هیچی هم نمی تونم بخورم هر چی هم میخورم فرقی به حالم نمیکنه همش سرگیجه و اینا

خون دماغ تقریبا یسال بهم اضافه شده

تازگیا هم احساس میکنم فشارم همش پایین،

ولی خب چرا الکی خودم نگران کنم، آزمایش دادم گفتند خانم چیزی نیست میخوای برات قرص بنویسم، منم گفتم دکتر عزت زیاد با این همه دردم گفتی چیزی نیست قرص نمی‌خوام😂

خوشبحال شجاعتت برم😂من زودی خودمو میبازم

کلا تو خانواده‌امون یه ضرب المثل غده تو بدنت اگه جلوی کارت نمیگیره باهات کاری نداره دستکاریش نکن، اون غده می‌تونه هر چی باشه تومور سرطان مریضی

سر همینه کل خانواده‌ بیخیالیم میگیم درد می‌ره میاد 😂 تو هم زیاد خودت نگران نکن

هر چی بیشتر بهش فکر اینا کنی بدتر میشه