2777
2789
عنوان

ماجرای استخدامی من 🥰🥰🥰

324 بازدید | 30 پست

سال قبل آزمون استخدامی شرکت کردم ۴ ماه و نیم از زندگیم زدم نشستم مثل چی خوندم .قبول نشدم 

گفتم دیگه توبه توبه توبه 

که اگه دوباره شرکت کنم 

خیلی زیاد ضربه خوردم تو روحیه ام تاثیر بدی گذاشت خیلی خیلی 

دوستم که مجازی آشنا شده بودیم دختر فوق‌العاده خوبی بود 

اومد یک ماه تو مغزم که نه بخون حیفه حتما قبول میشی این سری 

منم مثل خر نشستم از یک آبان خوندم تا روز امتحان ینی ۹ ماه 🥰

آخرشم شهر خودم نخواست شهر اطراف زدم 

و اما نتیجه اومد 

قبول نشدم 🥰🥰🥰🥰

نه خودم نه دوستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم دوستم قصدش خیر بود ولی من اصلا اصلا نمی‌خواستم آزمون بخونم و شرکت کنم 🥰با وجود هیچ امتیازی ...

آزمونش سخت بود یا ظرفیت خیلی کم بود

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یجوری داشتی مبگفتب فک کردم دوتاتون قبول شدید

چجوری انقدر میخونید قبول نمیشید خدایی

من چند ماه قبل اینکه ازمون بزارن نصف منابعو خوندم و رفتم ازمون پارسالو زدم همشو درست زدم .واب برا ازمون نخوندم و ثبت نامم نکردم چون اموزگاری بهم نمیخورد دبیریم دور مبشذ که امتیاز بومی نداشتم.ولی اگر میخوندم و میدادم قبول بودم میدونم

یجوری داشتی مبگفتب فک کردم دوتاتون قبول شدیدچجوری انقدر میخونید قبول نمیشید خداییمن چند ماه قبل اینک ...

نه عزیز ممکن بود اینجوری هم که میگی نشه

چون امسال روند متفاوت بود اگر سابقه تدریس چندین سال داشتی حتی آزمون خوب نمیدادی احتمال قبولی بود ولی اگر امتحان خوب میدادی و سابقه نداشتی قبولیت سخت بود

یجوری داشتی مبگفتب فک کردم دوتاتون قبول شدیدچجوری انقدر میخونید قبول نمیشید خداییمن چند ماه قبل اینک ...

ایشالا در موقعیت من قرار بگیری ببینی قبول نمیشی یا میشی 

اون وقت میایی منو قضاوت می‌کنی