2777
2789
عنوان

ماجرای استخدامی من 🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 30 پست

منم همینطور دوسال پشت سر هم کارنامه سبز بودم امسال ظرفیت کم بود حتی تو کتبی مجاز نشدم از دیروز قلب درد گرفتم من 40 سالمه آخرین شانس استخدامم بود هنوز به همسرم نگفتم که قبول نشدم

دیروز حتی سرکار نیومدم تا ساعت 1 ظهر از شدت ناراحتی تو خواب بودم 

احساس پوچی دارم

تمام عمر درس خوندم ازدواج نکردم بچه دار نشدم تمام انرژیم رو گذاشتم برا درس که یه شغل با ثبات داشته باشم تهش شد 40 سالم و همه زندگیم فدای درس شد :/

لعنت به این شانس

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان من با شما دشمنی دارم؟ حرف بدی زدم؟ای کیو ها متفاوتهدجانم یکی ده بارم بده قبول نمیشه😏

@niniyar‍ 

عزیزم ایشون انگار ادب و درک شعور ندارند 

دوست ندارم با آدم های بی شعور دهن به دهن شم

منم همینطور دوسال پشت سر هم کارنامه سبز بودم امسال ظرفیت کم بود حتی تو کتبی مجاز نشدم از دیروز قلب د ...

بنظر من انقدر واجب نیس زن سرکار بره

بخدا من درسمدخیلی خوب بود شاکرد اول کلاس بودم همه میگن هوشت خوبه ولی با این شرایط ازمون که ظرفیتا کم بود و بومی بود گفتم وقتمو بزارم برارازمون و از طرفیم حنگ شد مپقع ثبت نام کلا امیدمو از دست دادم

ولی من تو خودم نمیدیدم که هم شاغل باشم هم یه زن خانه دار کامل باشم یعمی نمیتونم

ایشالا در موقعیت من قرار بگیری ببینی قبول نمیشی یا میشی اون وقت میایی منو قضاوت می‌کنی

من قضاوتت نکردم خیلیارو دیدم مثل تو ونددبار ازمون دادن

همه چی معلم شدن نیس الان معلمی لولش مثل قدیما نیس 

@niniyar‍ عزیزم ایشون انگار ادب و درک شعور ندارند دوست ندارم با آدم های بی شعور دهن به دهن شم

چه خوب ذاتتو نشون دادی خداروشکر ادمای بی ذات معلم نمیشن خدا خودش میفهمه و بچهارو زیر دستشون نمیبره

اصلا تو فکرش نرو

من شهرم ۳ نفر میخواست شرکت نکردم

دوستم اما نمره ۶۲۲ شد و قبول شد

پارسال طفلی به خاطر۵ نمره قبول نهایی نشد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

چه خوب ذاتتو نشون دادی خداروشکر ادمای بی ذات معلم نمیشن خدا خودش میفهمه و بچهارو زیر دستشون نمیبره

@niniyar‍ 

بی ذات تویی و بی فرهنگ 

خداروشکر من نیازی به این آزمون ندارم 🥰🥰دو برابر معلمی رو در میارم