2777
2789

بچها من چندتا تاپیک قبلیم ینی پریشب نوشتم که با امام رضا قهرم و واقعا هم باهاش قهر کردم😭😭گفتم تا ی نشونه از فلان چیز بهم ندی قهرم بچها ی روزم نشده امام رضا صدامو شنیده😭♥️

واقعا؟  از کجا فهمیدی؟

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

صد درصد میشنوند

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا یکسال و نیم پیش از یه مسئله ای رنج می‌بردم و اذیت بودم از امام رضا خاستم کمکم کنه الان هم اون مسئله حل شده هم تو ی آرامش عجیبم خدارشکر همیشه هر وقت ازش چیزی خاستم کمکم کرده

من تقریبا یکسال و نیم پیش از یه مسئله ای رنج می‌بردم و اذیت بودم از امام رضا خاستم کمکم کنه الان هم ...

چرا از خود خدا نخواستی؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

صد در صد 

منم هفت سال پیش برای یه حاجتی رفتم حرم و ازش خواستم اما تهشم گفتم اگ ب صلاحمه اون حاجتم نشد و اونجا خیلی حالم بد بود اما الان خداروشکر میکنم که نشد چون بهترش برام اتفاق افتاد 

چرا از خود خدا نخواستی؟

اون زمان خیلی بهم بد می‌گذشت و با زمین و زمان قهر بودم حتی الان باورم نمیشه از خدا هم ناراضی بودم دست آخر خیلی یهویی و اتفاقی رفتم مشهد زیارت ازش خاستم کمکم کرد علاوه بر اون الان نه به خاطر خاستم

اما تو یه مسیریم که خیلی آرامش دارم و شکرگذاری میکنم و به خدا اعتقادم خیلی زیاده

اون زمان خیلی بهم بد می‌گذشت و با زمین و زمان قهر بودم حتی الان باورم نمیشه از خدا هم ناراضی بودم دس ...

خدا از همه به آدمنزدیک تره.تو قرآن گفته بدون واسطه با من حرف بزنین

من آدم مذهبی و معتقدی نیستم ولی یه چیزی رو عمیقا بهش باور دارم

هرچیزی و هر اتفاقی زمان معین خودشو داره و خودتو هم بکشی هم زودتر ازاون موعد اتفاق نمیفته واگر به زور میخوای رخ بده یا نشونه ای ازش ببینی بعدا عجیب پشیمون میشی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

خدا از همه به آدمنزدیک تره.تو قرآن گفته بدون واسطه با من حرف بزنین

. آیه‌ای که به‌طور مستقیم به «توسل» و «طلب وسیله» اشاره دارد، آیه ۳۵ سوره مائده است: «وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسیلَهَ» که به مؤمنان دستور می‌دهد «وسیله‌ای برای تقرب به سوی او بجویید»

وسیله کیه؟ همون ائمه هستن و امام رضاست...

شما بگو از کجای قران این حرف میزنی

من آدم مذهبی و معتقدی نیستم ولی یه چیزی رو عمیقا بهش باور دارمهرچیزی و هر اتفاقی زمان معین خودشو دار ...

من تو زندگیم دقیقا بهش رسیدم و باور ندارم