2777
2789
عنوان

دیروز مدرسه دخترم بودم

1198 بازدید | 105 پست

دیروز گفته بودن بیاید مدرسه که فرم مجدد پر کنید البته به خاطرپول بود بیشتر که بگیرن مدیر گفت امسال ۸۰ الی ۹۰ درصد مدرسه مجازی هست کسی اینجا مدیر یا معاون هست راسته واقعا 

کدوم شهری ؟ کدوم پایه؟

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💢مدارس از اول مهرماه به شکل حضوری آغاز خواهند شد

📌وزیر آموزش و پرورش، ضمن تکذیب مجازی شدن کلاس های درس در اول مهر گفت: مدارس از اول مهرماه به شکل حضوری آغاز خواهند شد.

#دولت_کنار_مردم

#برای‌ایران_برای‌مدرسه

#وزارت_آموزش_و_پرورش

همین الان مدیر مدرسه دخترم توی شاد اینو کذاشت.

نه خوندم تکذیب شده 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من از یکی شنیدم بهشون بخشنامه دادن محازی هست ولی واسه اینکه بتونن راحت شهریه رو بگیرن فعلا صداش رو درنیاوردن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

مجازی نباشه🤧🤧

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

زمستون که قطعا مجازیه

ما تهرانیم چون آذر ماه اینجا هوا سرد و آلوده میشه فقط ۲ هفته تو آذر تعطیل میکردن پارسال پیرارسال

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.