2777
2789
عنوان

دیروز مدرسه دخترم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 105 پست
دقیقا مجازی فقط به ضرر بچه هاست

اره دیگه باز بچه های بزرگتر درست سختشون میشه یادگیری ولی اگه خودشون بخوان میخونن ولی ابتدایی ها رو نمیشه کاری کرد تو خونه گوش نمیدن که 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

💢مدارس از اول مهرماه به شکل حضوری آغاز خواهند شد📌وزیر آموزش و پرورش، ضمن تکذیب مجازی شدن کلاس های ...

الان اینو میگن باید دید از اول مهر چه میکنن با سرما، الودگی و کمبود انرژی

والا آموزش پرورش که گفت اینا شایعه‌س و دروغه

توی ایران هر چی تکذیب شد 

راست تر 

امسال نباید والدین و مردم ساده بگیرن بخاطر برق نه صنعت مونده نه آموزشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من معلمم فعلا که هیچ خبری نیستاما با این اوضاع آب و برق کار مدارس امسال سخت میشهخودم منطقه گرمسیری ب ...

اگه توکلاس گرمه توخونه هم گرمه

بچه بتیدبره مدرسه

ایناازعمدمدرسهاروتعطیل میکنن تایه مشت بیسوادباربیارن

البته که غیر انتفاعی ها برنامه دارند برای تعطیلات مثلاً مدرسه پسرم اینجوری با معلم ها قرار داد بستن که حتی تعطیل شد تو مدرسه حضور داشته باشند ،مجازی هم تو شاد نباشه و یه اپلیکیشن هست که گفت کلی پولش رو دادیم تا قطع شدن نداشته باشه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
اتفاقا منم دیروز مدرسه دخترم بودم مدیر گفت اصلا هیییچ بخشنامه ای مبنی بر. مجازی بودن دست ما نرسیده و ...

نمیدونم والا کی راست میگه کی دروغ ای کاش تکلیفمون مشخص بشه حداقل 

ی مشب دله دزد اشغال شدن وزیر مسئول الان بخاطر صرفه جویی تو گاز برق میخوان این طرح پیاده کنن نمیزارن ...

حرف دلمنوزدی 

قدیم میگفتن فرزندکمترزندگی بهترالآن میگن فرزندبیشترزندگی شادتر