2777
2789
عنوان

امام رضا واقعا حرفاتونو میشنوه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 23 پست
. آیه‌ای که به‌طور مستقیم به «توسل» و «طلب وسیله» اشاره دارد، آیه ۳۵ سوره مائده است: «وَ ابْتَغُوا إ ...

شما بگو خدا کجا گفته براش واسطه قرار بدی؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه شب حالم بد بود 

ساعت دو نیم شب اومدم یه پیام زیادی نوشتم ، برای فروشنده ای که  از مشهد ازش خرید کرده بودم ، و قرار بود چند روز دیگه ارسال کنه 

نوشتم که  به نیتم یه چیزی بخر ببر حرم  ، تبرک کن حال دلم خوب نیس و.... 

یه هو همون ساعت دو نیم کل پیامو   بدونی که ارسال کنم پاکش کردم 

و بلند بلند گریه کردم ، گفتم اینهمه من صدا امام رضا میزنم صدامو که نمیشنوه ..... حالا بیام به فروشنده ای که مال مشهده بگم دعام کنه؟؟ 

به جان ش

چشام همون موقع ، ساعت دو نیم شب فروشنده ای ک چند شب پیش ازش خرید کرده بودم بهم پیام داد

گفت خانم  من رفته بودم حرم ، بهم تبرکی دادن ،   اونو میذارم توی کیفی که ازم خرید کردی برات میفرستم ..... 

چندین بار چک کردم ، یعنی من پیامو ارسال کردم؟یا خودش پیام داده ..... و بعدش ادامه داد 3 ساله خرید فروش انلاین دارم ، اولین نفری هستی که از آقا امام رضا براش ، تبرکی میذارم ..... 

اونقدر اون شب شرمنده شدم و گریه کردم .... آقا هوای همه مون داره . .    

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عجب !! باز شروع شد این حرفا که چرا مستقیم از خود خدا نمی خواید !!!

دقیقا من امام رضا رو واسطه کردم چون نسبت به منه گناهکار خیلی به خدا نزدیک تره از امام رضا خواستم بره پیش خدا ضامن من بشه