2777
2789

همکارتون که همیشه معروفه به زیر آب زن 

هی میگفت آدم شناسم گفتم خب منو بگو 

اول گفت تو یه آدم رک بیشعوری

حالا چرا؟اینو گفت بهم؟

چون اونا صبحونه میخورن و به لقمه بهم تعارف میزنن 

بعد میگن بلدی ماهیتابه بشوری به شوخی و خنده که من ظرفشون و بشورم 

منم مثل خودشون با شوخی خنده میگم نه😂

چون سنش از من بیشتره فک میکنه من بچم و زبون ندارم😀

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خودت صبحانه نمیبری؟

من لقمه میخورم 

اصلا لنگ تعارف صبحونه اونا نیستم بخدا

اونا آشپز خونه تخم مرغ و قارچ و لوبیا اینا درست میکنن

بعد یوقت تعارف از سر باز کنی میزنن توقع دارن من ظرف بشورم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

از صبحانه اونها میخوری ؟راضی نیستن

نهه من اصلا صبحونه اونا رو نمی‌خورم مثلا اون روز صابکارم اومد گفت برو یلقمه باهاشون بخور 

رفتم و گفتن بلدی ظرف بشوری گفتم نه فشاری شدن

بهش بگولطفاگوسفندنباشید

هست 😂

خب تعافشون رو رد کن بگو ممنون صبحانه خوردم یا فعلا گشنه نیستم همراهم لقمه دارم. نوش جان... تمو شد و ...

فشاری ان کلا

واقعن من برام مهم نبود تحویل نمی‌گیرم اینجور آدمای سمی رو 

خدا بهت صبر بده با اینا

البته منو میگن زود رنج و نازنازی مادرشوهرش میگه من بازم با کسی حرف نمیزنم

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

بگو اختیار دارین بیشعوری از خودتونه. 

تعارفشون رو رد کن . بگو صبحونه خوردم .

دیگه رو نده به کسی که اینطوری بهت توهین بشه. کلا صحبت نکن باهاشون کار خودتو انجام بده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هست 😂

معلومه قشنگ

حالاشماوقتی یه لقمه ازصبحونه اوناخوردی لقمه خودتم بازکن یه لقمه کوچیک جداکن به هرکدوم بده بگوشمام بایدبخورین نمک گیربشین

بی شک باران زیباترین نعمت خداست