2777
2789
عنوان

مامانم ولم کرد رفت همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 68 پست
از دو برابر ارث بردن ناراحت نمیشن عروسا ولی از دو تومن خرج خیرات کردن ناراحت میشن😐

مادرشوهرم پیر شده همه جی رو ب نام دخترش حتی خونه ای که برادر شوهرم ساخت براشون.الانم چیزی بشه ما کاری نمیکنیم

از دو برابر ارث بردن ناراحت نمیشن عروسا ولی از دو تومن خرج خیرات کردن ناراحت میشن😐

ارثی در کار نیست ، مامان بزرگم قبل مرگ همرو فروخت داد دست دخترش ، دخترشو همرو خرج کرد 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حق داره مامانت

عمت اینقدر پولداره اونوقت برای مادر خودش نمیتونه خرج کنه؟؟ 

باباتم چک داره خب توی وضع مناسبی نیست بنظرم حق کاملا با مامانته که دلخور شده

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

از اول فوت مامان بزرگم عمم هیچی خرج نکرده خودمم می‌دونم اومده مفت خوری ولی مامانم مغز منو داره میخور ...

برا مراسم پدر بزرگ و مادر بزرگ منم عمم ریالی خرج نکرد وبی حقیقتا نه ما بچه ها و نه مامانم اصلا فکر نکردیم باید بده الان گفتی تعجب کردم

مادرشوهرم پیر شده همه جی رو ب نام دخترش حتی خونه ای که برادر شوهرم ساخت براشون.الانم چیزی بشه ما کار ...

مثل ما 

مامان بزرگ منم همه زمین و خونه ارثیه خودشو فروخت داد دخترش

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بخدا خسته شدم یه ریز تو گوش من از دیروز میخونه که وای دیگه پولمون رو پس نمی‌دن یکم از خودش وسط نمیزا ...

خب حق داره عزیزم 

خونواده پدری خودم هم همینجورین و مامانم توی این زندگی خیلی زحمت کشیده و خب باید تخلیه هم بشه و حق داره 

مادر شما هم ب عنوان کسی ک با پدرتون سالها زندگی کرده و تشکیل خونواده داده حق داره ک ناراحت باشه شما چه میدونی چ سختی هایی ک نکشیده و الان هم باز باید مجبور باشی فشار مالی یا هر چیز دیگ ایی رو تحمل کنه؟شما خودتو بزار جاش اگ ی روزی شوهر کنی و در حین فشار مالی و هر مسئله دیگه ایی خونواده شوهرت همچنان از شوهر شما انتظار داشته باشن و همه چیزو بهش واگذار کنن خودت چ واکنشی داری؟قاعدتا قرار نیس آروم باشی