مامانم یه رفتار بد داره که همرو تحقیر میکنه ، عمم اومده خونه مامان بزرگم غذا بار گذاشته خونرو تمیز کرده و... چون عید مامان بزرگم هست میوه و شیرینی هم خریده البته با پول بابام ، مامانم ناراحت هست که با پول بابام خریده(قرار نیست پول بابام رو پس بده و بابام این ماه چک داره ،عمم خودشم پولداره ولی خرجی نکرده از مراسم اول و هفتم و...) حالا هی خودخوری میکنه بابام گفت من برم خونه مامان آبجی کار هارو کرده یهو مامانم گفت برو بچسب به همونا ، منم چشم بسته همه این کارو میکنم چنتا چیز دیگه ام گفت بابام با عصبانیت رفت ، درسته از عمم خوشم نمیاد ولی دیگه حالم بهم خورد از حرف مامانم ، بهش گفتم این چه حرفیه زدی بلاخره از صبح پاشده و.. یهو دیدم آماده شد رفت 😐من الان تو خونه تنهام ازین اخلاق زشت و مزخرفش حالم بهم میخوره ، همرو انتقاد میکنه تا یکی انتقادش کنه سریع جبهه میگیره حالم ازش بهم میخوره وقتی اینکارارو میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.