2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

142 بازدید | 17 پست

بچهها من پشت کنکوریم دبیرستانمو هم کرونا بود اصلا مدرسه نرفتم صفر ترینم

بعد مشاورم گرفتم ولی اینم بدرد بخور نیست 

بگین چیکار کنم مثلا کدوم دوره رو شروع کنم 

چجور درس بخونم

دیگه واقعا از عصبانیت و سردرگرمی میخوام گریه کنم

کمک کنین ثواب دارع

لایک 

منم می‌خوام از صفر شروع کنم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو میخوای چیکار کنی

فعلا سردرگمم خیلی 

می‌خوام از صفر شروع کنم، روزی هشت ساعت بخونم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

چون شروع از صفری بنظرم ویدیو ببین

به ترتیب شروع کن که سردرگم نشی یعنی از دهم شروع کن

چون مباحثش رو نیاز داری برا دوازدهم یازدهمم

اگرم بتونی با برنامه یه ازمون پیش بری که خوبه

مشاوره خوب پیدا نمیشهخودت بخوناز دهم ویدئو ببینیه روز شروع کنی برنامه دستت میاد

ویدیو باید ببینم همشو ؟

بعد من سال ب سال نمیتونم شروع کنم باید مباحثی شروع کنم 

بعد مثلا میخوام مبحثه معادله رو ببینم 

مثلا میزنه فلان استاد ۲۲ تا ویدیو من چه بدونم مبحثی ک میخوام کدوم ویدیوعه