2777
2789

من همسرم اصلا اهلش نیست 

کارش هم طوریه ک اصلا نمیتونه همچین جاهایی مثلا با بقیه عکس بگیره و... 

منم تو خانواده م حتی قلیون هم نمیکشن هیچکدوووووم 

دیگع چ برسه ب مشروب و برامون عیب خیلی بزرگیه 

( لطفاً کسی ک موافق حرفام نیست صحبتی نکنه من صحبتم با کسایه دیگه ایه) 

از دیروز عصر ک رفت 

دیشب بهش زنگ زدم میخندیددد میگفت بیااا برات از سفرشون بگیرم ، عکس فرستاد پر مزه و مشروب و ... .

خودش ک از بچگی اینا ک میخوردن اهلش نبود و نمیرفت طرفش اصلا 

ولی خب ته ته دلم ی حسیه ک میگم نکککککنه وسوسه بشه 

یا مثلا مسخرش کنن ک نمی‌خوری و... 

البته گفت چهارپنج نفر بودن ک نمیخورذن فقط خودش نبود 

شما بودین چ حسی داشتین؟

بله 

مشکلی نداره که 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی خودش این اراده رو داشته که تا الان سمت این چیزا نره ، الانم خودکنترلی داره. نگران نباش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ببین آدمی که نخواد هیچکس نمیتونه مجبورش کنه اتفاقا این حس متفاوت بودن برای انسان های عاقل عامل بازدارنده ای هم هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بزار بره محدودش نکن .اگ نخاد نمیخوره بخوره هم تو خودتو بزن ب نفهمی

واااااای غیر ممکنه 

میگم خیلی برام مهمه این قضیه 

مطمئن باش ی دفعه بخوره بازم دلش میخواد امتحان بکنه و تو جمعاشون بیشتر و بیشتر شرکت میکنه 

این اولین بار تو این یکسال و نیم رفت مجردی با عموها و پسرعموعاش 

وقتی خودش این اراده رو داشته که تا الان سمت این چیزا نره ، الانم خودکنترلی داره. نگران نباش

آره 

ولی اگه هفته ی بعد برنامه خانوادگی ریختن 

من واقعاً نمیتونم ببینم اینا اینطور راحتتتتت مشروووب میخورن و مست میشن اصلا نمیتونم ببینم و اذیت میشم 

اگه اعتماد داری دیگه بیخیال ما هم تو خانوادمون دود و مشروب اینا خیلی بده و واقعا عیبه مایه ابروریزیه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

توافق میکنم مسافرت مجردی بعد ازدواج نداریم، با هر کسی، مگه اجبار باشه

ازدواجه یا زندان:///😶

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙