2777
2789
عنوان

مامانم ولم کرد رفت همین الان

949 بازدید | 68 پست

مامانم یه رفتار بد داره که همرو تحقیر می‌کنه ، عمم اومده خونه مامان بزرگم غذا بار گذاشته خونرو تمیز کرده  و...
 چون عید مامان بزرگم هست میوه و شیرینی هم خریده البته با پول بابام ، مامانم ناراحت هست که با پول بابام خریده(قرار نیست پول بابام رو پس بده و بابام این ماه چک داره ،عمم خودشم پولداره ولی خرجی نکرده از مراسم اول و هفتم و...) حالا هی خودخوری می‌کنه بابام گفت من برم خونه مامان آبجی کار هارو کرده یهو مامانم گفت برو بچسب به همونا ، منم چشم بسته همه این کارو میکنم چنتا چیز دیگه ام گفت بابام با عصبانیت رفت ، درسته از عمم خوشم نمیاد ولی دیگه حالم بهم خورد از حرف مامانم ، بهش گفتم این چه حرفیه زدی بلاخره از صبح پاشده و.. یهو دیدم آماده شد رفت 😐من الان تو خونه تنهام 
 ازین اخلاق زشت و مزخرفش حالم بهم میخوره ، همرو انتقاد می‌کنه تا یکی انتقادش کنه سریع جبهه میگیره 
حالم ازش بهم میخوره وقتی اینکارارو میکنه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

درکش کن ازدست بابات دلخوره

باشه ولی حق نداره به بقیه توهین کنه 

من خودم از عمم بدم میاد ولی دیگه نمی‌شینم کلی حرف پشتش بزنم که تنبله و کارایی که از صبح کرده و رو زیر سوال ببرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مادرت حق داره والا چطور میتونی انقد از مامانت بد بگی و بگی حالت ازش بهم میخوره😐😐

بخدا خسته شدم یه ریز تو گوش من از دیروز میخونه که وای دیگه پولمون رو پس نمی‌دن یکم از خودش وسط نمیزاره خرج کنه ، کوفت بخورن از گلشون پایین نره 

شوهر نداری ببینی چقدر مرد می‌ره تو مخ آدم وار خودشوخاندانش آدم بیزارمیشه

منم از عمم متنفرم ولی میگم اینطوری جلو بابام نگو 

اونم گناه داره چه گناهی کرده با این خانوادش 

حق با مامانتچقدر عمت خرج کرده؟

از اول فوت مامان بزرگم عمم هیچی خرج نکرده 

خودمم می‌دونم اومده مفت خوری ولی مامانم مغز منو داره میخوره بخدا عصابم خورد شد سرم رفت انقدر غیبت کرد آنقدر گفت گفت گفت 

الآنم عمه خانم دستور ناهار داده واسه مهمونا چلو جوجه ، بابای بدبختم انجام میده