2777
2789
عنوان

پنجشنبه است💚📿🤲🏻🌸 صد سوره نصر میخونم🙏🏻 اسم یا حاجت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 92 پست

@پسرفندوقیم‍ 

@پسرودخترم‍ 

@دخترشاداردیبهشتی‍ 

@یااس1358‍ 

@yekadammamoli‍ 

سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو هستم 🩷🌸

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

م.م هستم نام مادرم خدیجه

لطفا دعا کن یه کار با حقوق خوب پیدا کنم خیلی نیاز دارم

🙏❤️

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@longwishes‍ 

@afsooonnn‍ 

@alma2aaa‍ 

@anitash‍ 

@فاطمه6374‍ 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@فادیان‍ @نخودسیاه‍ @خدایااشکرت‍ @دختر_اردیبهشتم‍ @ولاایف‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو هستم 🩷� ...

عزیزم برای دخترم خیلی دعا کن .تمام بدنم داره می لرزه .دارم دق میکنم ،خواهش میکنم دعاش کن حالش خوب بشه .یعنی میشه من امروز برم جواب آزمایش رو بگیرم خوب باشه ،مثل سونوگرافیش اشتباه شده باشه 

اصلا حالم خوب نیست .تمام بدنم داره می لرزه خدایا به دادمون برس خدایا به دادمون برس تو که میبینی من طاقت ندارم خدایا کمکم کن 

برامون خیلی دعا کن که سخت محتاج دعام 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

@شارررلوت‍ 

@هدیه۹۷‍ 

@خوشبخت،‍ 

@hehesksms‍ 

@سارای1400‍ 

عزیزم برای دخترم خیلی دعا کن .تمام بدنم داره می لرزه .دارم دق میکنم ،خواهش میکنم دعاش کن حالش خوب بش ...

چشم

مشکلش چیه!؟

چشممشکلش چیه!؟

عزیزم یادته گفتم میبرمش سونو گرافی مجدد بردمش ،که خدا و شکر خوب بود جواب سونو قبلی اشتباه بود ،.بعد خواب ازمایشش اومد پروتیین زیاد دفع می‌کنه 

من خودم آزمایش رو تکرار کردم که شاید مثل سونوش اشتباه شده باشه جوابش میاد 

دفع پروتیین خیلی خطر ناکه،خیلیا به دارو جواب نمی‌دن از این میترسم .ممکنه کلیه ش از بین بره 

خدایا یا امام رضا یا فاطمه زهرا به دادم برس 

تمام بدنم داره می لرزه ،من نمی‌کشم 

دارم دیوونه میشم خدایا 

عزیزم یادته گفتم میبرمش سونو گرافی مجدد بردمش ،که خدا و شکر خوب بود جواب سونو قبلی اشتباه بود ،.بعد ...

صدتا حمد نذرش کردم

بهم خبر بده

صدتا حمد نذرش کردمبهم خبر بده

ب ام خیلی دعا کن 

خدایا تو که میدونی من چه ها کشیدم تا به اینجا رسیدم نکن با من اینجوری نکن 

کاش مادرم بود کاش میفرفتم تو بغلش گریه میکردم 

خدایا پناهم باش 

⚘ممنونم

خدا دستتو بگیره 

به نیتت حدیث کسا میخونم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

@ویولن_عشق_من‍ @zshgh‍ @نیمنگته‍ @زهرا_ملکه_کوردستان‍ @نادیکرد‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو هست ...

ممنون گلم برات نصر خوندم.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️