2777
2789
عنوان

پنجشنبه است💚📿🤲🏻🌸 صد سوره نصر میخونم🙏🏻 اسم یا حاجت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 104 پست
@شارررلوت‍ @هدیه۹۷‍ @خوشبخت،‍ @hehesksms‍ @سارای1400‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو هستم 🩷🌸

ممنونم‌ دوست گلم مهربونم ممنونم 

از اینکه همیشه به یادمی

الهم  اشف کل مریض  

انشاالله

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خداوند هر چه زود تر شفات بده انشالله 

ممنون میشم هر موقع یادم می کنی برای سلامتی  وعاقبت بخیری بچه هام محمد وطاها  دعا کنی ممنونم عزیزم 

@عطیه___هستم‍@عطر_رویا‍ @ashk22‍ @malake_yazdahom‍ @mrs_abel_tree‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو ...

سلام عزیزم 

ممنون از لطف همیشگیت 

چه خبر؟ خوبی؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم‌ دوست گلم مهربونم ممنونم از اینکه همیشه به یادمیالهم اشف کل مریض انشاالله الهم صلی علی محمد ...

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@tani1998‍ @reyyhaan‍ @77mary‍ @goli199h‍ @najmekhatoon‍سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو هستم 🩷🌸

سلام ممنون از لطفت 

دعا کن ک خیلی محتاجم . دعا کن دل شکستم اروم بگیره . از وقتی بی بابا شدم هرکس میرسه دل میشکونه . انگار واقعا بابا تکیه گاهم بود 😭

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

سلام ممنون از لطفت دعا کن ک خیلی محتاجم . دعا کن دل شکستم اروم بگیره . از وقتی بی بابا شدم هرکس میرس ...

چشم😞

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

@rshid‍ @نااشناسس‍ @اسطخدووس‍ @آنا۷۴‍ @sarammmmmm‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو هستم 🩷🌸

ممنون عزیزم خدابهترین ها رو بهتون بده الهی آمین 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
@مامانبزرگپانیذ‍ @مامان،مهدیار‍ @maede65‍@در_انتظار_تو‍ @دلخوشی1‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو ه ...

سلام عزیزم ممنونم 

حاجتتون روا به حق آیات قرآن 

💙الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم 💙

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

@پسرفندوقیم‍ @پسرودخترم‍ @دخترشاداردیبهشتی‍ @یااس1358‍ @yekadammamoli‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دع ...

فداتبشم منم به یادتم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

@niiilooo‍ @حنای_من‍ @حنا70‍ @nimroz‍ @رویاهای_من78‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو هستم 🩷🌸

یه دنیا ممنون عزیزم

منم به یادتم همیشه موقع دعا خوندن 🧡

برام دعا کن لطفا این هفته به خیررر بگذره♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یه دنیا ممنون عزیزممنم به یادتم همیشه موقع دعا خوندن 🧡برام دعا کن لطفا این هفته به خیررر بگذره♥

چشم

التماس دعا مهربون

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

@مامانبزرگپانیذ‍ @مامان،مهدیار‍ @maede65‍@در_انتظار_تو‍ @دلخوشی1‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو ه ...

سلام بانو خوبی عزیز 

ممنونم 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
@اربابم‍ @_allah_‍ @zahraayat‍ @تمنااا8تنهااا‍ @خدایا_توکل_به_خودت‍ سلام مث همیشه به شرط لیاقت دعاگو ...

الهی دورت بگردم من

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

عزیزم نمیدونم صد تا شد یا نه ولی از شما و بقیه دوستان که پست م رو میبینم خواهرانه از اعماق قلبم التماس دعا دارم. دو تا حاجت دارم از خدا لایق بدونین دعام کنین واقعا محتاجم به دعا 🤍🫠🥲😭

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹