2777
2789

الان حس میکنم ک چقد بدبخت و تنهام تو روزای سخت دوست صمیمی ندارم هیچ رفیقی از بچگی ندارم تا الان ک ۲۰سالمه

خیلییی مهربونم خیلی زیاد 

ولی اخلاقم خیلی تنده خیلییی از روابطم خراب شد بخاطر زبونم ک تیز

حسود هم هستم نمیتونم دختری خوشگلتر از خودم ببینم فک میکنم بخاطر همونه دخترا باهام دوس نمیشن جز خاهرم هیچکس ندارم تنها دلیلی ک تاالان افسرده نشدم اونه ک اونم بعضی وقتا از کارام حرصش میاد

سرزنش نکنید چون خودم بهتون حقیقت گفتم بگین چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه دوستی داشتم واقعا خیلی تند بود و سر هر چیز بدون این که بیان کنه خوشش نیومده قهر میکرد😄

صحبت کردن توی روابط به هر دو طرف کمک می‌کنه.

حالم از این ادا و تظاهرها بهم میخوره.اینکه یکی بخواد نقش چیزی رو بازی کنه که نیست؛ادای مهربونی،ادای دلسوزی،ادای ناراحتی،حتی ادای خوشحالی و حسود نبودن و هزار تا ادای دیگه!دور و برمو که نگاه میکنم،میبینم که هر کی یه نقاب زده رو صورتش و مشغول نقش بازی کردنه.هیچ کس دیگه واقعی نیست؟نه حتی برای بقیه بلکه برای خودشون،میترسن با خودشون روبرو بشن و از نیمه تاریک وجودشون وحشت دارن!و گمونم همین ترسه که کم کم ضعیفشون می‌کنه‌؛فقط برای اینکه وانمود کنن یه چیزی هستن که نیستن!خودشون رو عذاب میدن،احساساتشون رو سرکوب میکنن و آخر هم از خودشون راضی نیستن،همه چیز براشون خلاصه میشه تو اینکه بقیه چه فکری دربارشون میکنن و چه انتظاری ازشون دارن.کم کم یادشون می‌ره چی می‌خوان،و دیگه سلیقه و سبک زندگی خودشون رو ندارن و شروع میکنن به تقلید کردن:«فلانی فلان کار رو کرد همه خوششون اومد پس منم برم انجام بدم».میشن یه کپی بی روح از بقیه!این ذهنیت:«بقیه چی‌میگن؟نابودشون می‌کنه و میشن آدمایی پر از وسواس فکری؛که نه میتونن تصمیم بگیرن و نه میتونن«نه»بگن و نه خط قرمزی دارن! اون وقت بقیه خیلی راحت ازش سؤ استفاده میکنن،بهشون زخم میزنن و روحشون رو تیکه پاره میکنن؛با این حال باز می‌خوان از نظر همه بی عیب باشن،همهٔ اینا برای اینه که نیمهٔ تاریک خودشون رو نمی‌پذیرن.همهٔ ما باید قبول کنیم که اون قسمت تاریک رو داریم.هیچ کس کامل نیست . حتی ماه هم گاهی ناقصه!باید به خودت افتخار کنی چون قوی ای!اما اگه بخوای توی همهٔ شرایط قوی به نظر بیاید شاید به بازنده ای؛پس ادا رو بزار کنار و خود واقعیت باش که قشنگ ترینه...     "از دوست عزیزم هلن"

منی ک هم اخلاقم خوبه هم مهربونم هم از همچی خودم میزنم واسع بقیه بازم یکیو ندارم وقتی ب بن بست خوردم حتی باهاش حرف بزنم

همون خواهری هم ک تو داری ندارم

هیچی ندارم ک بقیه رو فراری بده شاید از سرشون زیادیم😂💔

تهش همه آدما تنهان

من ۳۲ سالمه و منم یه کم مشکل تو رو داشتم وقتی هم‌سن وسال تو بودم اما خیلی وقته دیگه این مسئله رو ندارم

اولا همیشه با خودت زمزمه کن حسادت به اولین کسی ک ضربه شو میزنه خودتی حالا چرا؟؟چون حسادت باعث میشه تمرکز و انرژی تو بذاری رو بقیه نه خودت 

پس حسود نباش و اتفاقا دختره قشنگی میبینی بهش بگو مثلا چه قدر چشات قشنگی یا از این جور چیزا اینجور باعث صمیمت میشه و اینکه تمرکزتو بذار رو خودت رو پیشرفتت و حتی رو ظاهرت بجا حسادت ب بقیه به خودت برس تا تبدیل بشی ب بهترین خودت

ودوم اینکه با آدما ب ظاهر راحت صمیمی شو اما در باطن روی مواضع خودت بمون مثلا من همه دوستام سیگار با سیگار روشن میکنن اینقدر سیگار میکشن اما من چندساله هفته ای دونخ سیگار میکشم 

شوخی کن و شوخی پذیر باش تو این دنیا آدمی ک واقعا مهربونه اما رفتاراش گاز انبریه، اصلا جایی نداره برعکس باشی میخوانت

رفتار گاز انبری از خودت نشون نده مخصوصا وقتی تازه وارد جایی شدی سیاست داشته باش و نذار کسی هم بهت زوربگه چون کسی آدم تو سری خورو قبول نداره

من ۳۲ سالمه و منم یه کم مشکل تو رو داشتم وقتی هم‌سن وسال تو بودم اما خیلی وقته دیگه این مسئله رو ندا ...

اخه نمیشه دوستی ک سیگار میکشه چجوری روم اثر نداشته باشه؟

الان اینقد بین دوستام دیدم منم دوس دارم امتحان کنم

اخه نمیشه دوستی ک سیگار میکشه چجوری روم اثر نداشته باشه؟الان اینقد بین دوستام دیدم منم دوس دارم امتح ...

ببین من در جایگاهی نیستم ک بگم چیکار کن یا بهت بگم اشکال نداره امتحان کن چون هرکسی جنبه ش با دیگری فرق داره نکشی ک خیلی بهتره 

برا خودت دوستایی پیدا کن ک از نظر اخلاقی یه مقدار باهم نزدیک باشید مثلا سیگاری نباشن 

مثلا تو یه محیطی مثل محل کار یا دانشگاه و...بیشتر جذب کسایی شو ک بهت از نظر اخلاقی شبیه هستن