2777
2789
عنوان

وقتی ببینم زنی به شوهرش خیانت کرده ناراحت نمیشم چون که

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 52 پست
نخیر اون زنم گناه داره خیلیم گناه داره مگ فقط اومده مادر بشه مگ اونم نباید شادباشه

من الان گفتم گناه نداره؟ والا خطا ،خطاست زن و مردهم نداره 

نمیشه فقط بخاطر اینکه تلافی کنه و عقده گشایی بشه بزنه روح و روان بچهاشو نابود کنه ....ی مادر جنسش از نور و خداست ، در همون حد لطیف و مهربون حیفه بخاطر عقده از این خصلت دست بکشه وخودخواه بشه

من ک اینجا فقط مردا دارم میبینم و حس میکنم مردا ییشتره

خیانت یک طرفه نیست.

یک طرف خیانت یک زن و یا تعدادی زن هم هست.

زنان خیانت رو کمتر لو میدن.

اینجا هم سایت مردان نیست که بیان بگن.

بس لطفا اصل خیانت رو لعنت کن و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده با کی خیانت کرده به زنش؟ با یه مرد دیگه ؟ خوب اون طرف قضیه هم یه زن هرزه بوده شبیه خودش

خب اون رن حتما متاهل بوده؟ زن مجردم میشه با مرد متاهل باشه اغلب مجردن اتفاقا

یه زنه با دوست شوهرش دوست میشه سالها با هم بودنو...

بعد مرده میفهمه دوستشو میکشه...

بعدش از بچه‌هاشون آزمایش میگیرن میفهمن دوقلوها واسه دوست مرده بودن!!!! زن از این کثیفتر و هرزه‌تر داریم؟!

مرد از این آشغالتر داریم که به دوست قدیمی خودش خیانت کرده؟؟ 

خوب بره اینم بازیچه دست یه مرد دیگه بشه بنظرت شاد میشه؟

شاد نمیشه اصل مطلب اشتب فهمیدی! 

میگه چون مادره بیشتر ناراحت میشم

منم میگم چون مادره نیاز عاطفیش نباید برطرف کنه باکسی؟ 

اون نیازه چیمیشه 

ببینن ما نمیتونیم کسی قضاوت کنیم 

خب اون رن حتما متاهل بوده؟ زن مجردم میشه با مرد متاهل باشه اغلب مجردن اتفاقا

مجرد هم باشن همین که افتادن دنبال یه مرد متاهل یعنی یه هرزه به تمام معنا هستن . نکته اینه که هیچ مردی نمی تونه تنهایی خیانت کنه که بگی وااای از کل مردا متنفرم ، توی هر خیانت یه زن هم شریکه پس به همون اندازه باید از اونا هم متنفر باشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من هم برای زن خیانت کار تاسف میخورم وهم مرد خیانت کار

البته برای یه زن کار بسیار بدی هست ونباید هیچ وقت خودش رو انقدر خوار کنه چون یه خانواده از دامن یه زن رشد پیدا میکنه نه یه مرد 

زن باید ارزش خودش رو بدونه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

وقتی دامن مادر خانواده لکه دار بشه دیگه فاتحه ی اون جامعه خوندس...

تربیت فرزندان و زندگی و همه چی بهم میخوره شیطان و کارگران انسانیش خوب فهمیدن چطوری بشر رو به تباهی بکشونن غرب خیلی وقته درگیرشه اما اینجارو هم مسموم کردن

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج