2777
2789
عنوان

وقتی ببینم زنی به شوهرش خیانت کرده ناراحت نمیشم چون که

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 52 پست

اگه اون زنه خیانتی ک کرده بود ، دور از جون، با شوهرت یا برادرت یا پدر خودت بود، ناراحت نمیشدی؟ خلاصه دود خیانت امروز ن فردا ن ولی بلاخره ب زندگی ما هم میره

خیانت کار نجسه نحس خرامیه

چ زن چ مرد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاد نمیشه اصل مطلب اشتب فهمیدی! میگه چون مادره بیشتر ناراحت میشممنم میگم چون مادره نیاز عاطفیش نباید ...

خوب تهش چی؟ اتفاقا اصل مطلبو میخوام ازت

شما میگی چون بابای خانواده یه لاشیه مجوزه برا مادر خانواده که اونم بره هر کاری خواست بکنه پس انسانیت و شرف چی میشه

ادم وقتی انتقام میگیره که به نفعش بشه نه اینکه خودشو در حد لجن بودن طرفش بیاره پایین بشه لنگه اون 

با هیچ خیانتیم دل ادم شاد نمیشه الکی توجیه نکنید 

اتفاقا قبلا یه تاپیک خوندم خانومه میگفت میخواستم خیانت شوهرمو براش جبران کنم منم بهش خیانت کردم الان دارم میمیرم از عذاب وجدان حس میکنم کثیف شدم کار شوهرم یادم رفته خودمو نمیتونم ببخشم!

🤍🌱
من هم برای زن خیانت کار تاسف میخورم وهم مرد خیانت کار البته برای یه زن کار بسیار بدی هست ونباید هیچ ...

هردو جنس، کار گثیغیه در یک حد کار کثیفیه 

اینهمه نردا متاهلرخیانت کنن هیچی، نیست زن خیانت کنه بدتره؟ فرقی ندارن الکی مادر پدر نکنین

من قفل میکنم دیگ. واقعا همیشه حق ب مردا داده میشه و بدتربودن یک شرایط همیشه براخانوما نسبت داده میشه 

هیچ فرق نداره هردو دریک حد کثیفه چ خیانت ژن نتاهل چ مرد متاهل 

الکی ب مادر بودن و... ربط نذین