یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب ببین مثلا شوهر من بر فرض خیانت کرده و من یه زن متاهلم و از اون طرف میرم حالا با یه پسر مجرد که میدونه من شوهر دارم وارد رابطه میشیم و..... حالا با اینکار شاید از شوهرم انتقام گرفته باشم خب ولی از این طرف باز از طریق ییه مرد ازم سو استفاده شده
چون اینجا سایت خانوماس ، طبیعیه که خانوما دائم از مشکلات و سختی و درداشون بگن .
ولی خیانت هیچ توجیحی نداره ، هر کسی که خیانت کنه به هر دلیلی یه بیشرف به تمام معناس چه زن باشه چه مرد . زنم با خیانت کردن انتقام نمیگیره ، خودش رو میکنه ابزار سواستفاده یه مرد هرزه دیگه که یه مدت حال کنه باهاش و بعدم بندازدش دور بره سراغ نفر بعدی . اینجوری زنه هیچی نمی مونه براش ، نه زندگی ، نه خانواده ، نه حتی عزت نفس و شرافت
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم