2777
2789
عنوان

وقتی ببینم زنی به شوهرش خیانت کرده ناراحت نمیشم چون که

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 52 پست

اتفاقا من بیشتر ناراحت میشم چون همیشه انتظار دارم مادرها بیشتردلسوز بچهاشون باشن ، خیانت یه زن فقط به ضرر خودش نیست بچهاشو هم نابود میکنه ....

من میگم اگه خیانت ی مرد ۹۰درصد اسیب میزنه خیانت یه زن ۱۰۰درصد اسیب میزنه به بنیان خانواده و روح بچها ....

الهی که هیچ کجای دنیا کسی این کار خطا و شیطانی را نکنه و عاقبت همگیمون هم ختم بخیر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مقابله با کار فلط درستش نمی کنه مثلا ببخشید عن رو اگه هم بزنی بوش بدتر می پبچه بعضی چیزا باید ا ...

واقعا باانتقام دل ادم خنک میشه چراانقد مردا خیانت کنن زنا پاسوز بشن

اتفاقا من بیشتر ناراحت میشم چون همیشه انتظار دارم مادرها بیشتردلسوز بچهاشون باشن ، خیانت یه زن فقط ب ...

نخیر اون زنم گناه داره خیلیم گناه داره مگ فقط اومده مادر بشه مگ اونم نباید شادباشه

خب ببین مثلا شوهر من بر فرض خیانت کرده و من یه زن متاهلم و از اون طرف میرم حالا با یه پسر مجرد که میدونه من شوهر دارم وارد رابطه میشیم و.....  حالا با اینکار شاید از شوهرم انتقام گرفته باشم خب ولی از این طرف باز از طریق ییه مرد ازم سو استفاده شده 

چون سگ‌تورو گاز میگیره توام باید پاچه سگو بگیری؟! این چه استدلالیه اینارو دیکه نمیخواد عادی سازی کنید 

ادمی که شریفه اصالت داره هبچوقت همچین غلطی نمیکنه چه زن چه مرد 

بعدشم مرد با مرد خیانت نمیکنه که یه طرفش زن حرومزاده ایه مثل خودش ، خیالت راحت 

🤍🌱
من واقعا تاپیک مضخرف خیانت شوهرچندنفر الان اینجا خوندم عصبی شدم

چون اینجا سایت خانوماس ، طبیعیه که خانوما دائم از مشکلات و سختی و درداشون بگن .

ولی خیانت هیچ توجیحی نداره ، هر کسی که خیانت کنه به هر دلیلی یه بیشرف به تمام معناس چه زن باشه چه مرد . زنم با خیانت کردن انتقام نمیگیره ، خودش رو میکنه ابزار سواستفاده یه مرد هرزه دیگه که یه مدت حال کنه باهاش و بعدم بندازدش دور بره سراغ نفر بعدی . اینجوری زنه هیچی نمی مونه براش ، نه زندگی ، نه خانواده ، نه حتی عزت نفس و شرافت

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

مرده با کی خیانت کرده به زنش؟ با یه مرد دیگه ؟ خوب اون طرف قضیه هم یه زن هرزه بوده شبیه خودش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم