2777
2789

خود من وقتی کلاس سوم بودم یادمه معلوم مون گفت واسه دوست هاتون نامه بنویسین بیاین بخونین پای تخته

منم عین خر نشستم تمام شب واسه تنها دوستی که داشتم نامه نوشتم چون قبل از اون من با هیچکس دوست نمی شدم و اون تنها دوستم بود

بعدش هم یک نامه دیگه واسه بچه ای که از پیش دبستانی تا اون موقع تو یک کلاس بودیم نوشتم رسم همکلاسی بودن رو به جا اوردم

بعدش فرداش رفتم مدرسه و دوستم گفت واسه هیچ کس ننوشته. من اول تعجب کردم که چرا حداقل واسه من ننوشته. ولی چیزی نگفتم

وقتی دیدم همه دارن میرم پای تخته و واسه دیگران نامه می خونن و فقط واسه من هست که نامه ننوشتن در حالی که من کسی بودم که تو هر گروهی می رفتم تمام سوال و وسایل شون رو من می خریدم و درس رو من بهشون می گفتم

نوبت دوستم شد و رفت پای تخته. وقتی رفتش من یک لبخند زدم گفتم حتما اون نوشته! ولی اونم به من لبخند و زد نامه اش رو در آورد و واسه یک نفر دیگه خوند واسه کسی که می خواست باهاش دوست باشه😢😢😢

منم جا خوردم تمام روز رو ته کلاس نشستم چون روز آخر هم بودش دیگه. حتی با اینکه قدم کوتاه بود خودم رو تو گوشه ی آخر جمع کردم و گریه نکردم.

تا زنگ مدرسه خورد بدون خداحافظی حتی از معلم ها و مدیر و معاون گذاشتم رفتم.

حس کوچیکی و بردگی می کردم. اون روز به جای سرویس قرار بود بابام بیاد ولی یکدفعه زنگ زد گفت باران خاله ات تصادف کرده نمی تونم بیام😭😭😭

منم تمام مدت تو سرویس جلو نشستم و فقط از پنجره بیرون رو نگاه می کردم. رسیدم خونه در رو با کلید باز کردم و رفتم داخل نشستم اونقدر گریه کردم که نگو تازه خوراکی ها هم جا گذاشته بودم احساس ضعف می کردم.

تا شب مامانم خونه نیومد منم نگران بودم. آخر سر هم وقتی اومد دید من رو و ماجرا رو شنید گفت مدرسه رو عوض کنم منم گفتم نه نمیخواد من اینجا یک درسی یاد گرفتم. میخوام بیشتر یاد بگیرم

اون روز بدترین روز بود ولی روزی بود که اخلاق من تغیر کرد و از یک دختر مهربون و مظلوم تبدیل به یک رئیس شدم. واسه هیچ کس به جز خودم وسیله نمی خریدم باهاشون حرف میزدم گاهی اوقات خودشون جلو می اومدن که با من دوست بشن😒😒

با اینکه اون همه درد روحی کشیدم ولی الان خوش حالم که تجربه اش کردم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

چه خاطره آموزنده ای

اره

تصمیم گرفتم هیچکس رو به جز خودم جدی نگیرم

خودم عشق خودم هستم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم کاش اون لحظه های سخت کنارت بودم بعلت میکردمنمی‌دونم چند سالته ولی منم از این لحظه ها زیاد دا ...

من ۱۵ سالمه

واقعا بدترین لحظات عمرم رو داشتم می گذروندم

افرین قشنگم

ممنونم

می رفتم که چی بشه

خودم رو کوچیکتر می کردم

عزیزم حالا که تغییر کردی بقول خودت  رئیس شدی 

بنظرت رفتار بقیه هم باتوعوض شده؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم حالا که تغییر کردی بقول خودت رئیس شدی بنظرت رفتار بقیه هم باتوعوض شده؟

من الان از اون مدرسه رفتم تیزهوشان

اونجا جو این چیزا نیست عین آدم درس مون رو می خونیم و واقعا جوش خیلی بهتر از مدرسه قبلیم بود

خیلی تجربه زیبا در عین حال سنگینی بوده ...چقدر زیبا روی کاغذ بیانش کردی

ممنونم

ای کاش می شد این رو به بچه ها هم بگیم

خیلی بچه ها در آینده این ضربه رو می خورن

من عاشق خانم های محکمم

ممنونم

افرین 

بله مردم سواستفاده می کنند ومیرن 

خوبه که توبچگی اینو فهمیدی 

عشق بده محبت بکن اما درحدش 

واز کسی انتظار نداشته باش که بعد ازنطور ضربه نخوری....

انشاءالله چندسال دیگه می فهمید الکی برای دوست ورفیق غصه خوردی🤩

زندگی میگذره و چیزهای دیگه برات مهم میشه اینها پیش زمینه ی عشق واقعی هست که عشق به خداست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من ۱۵ سالمهواقعا بدترین لحظات عمرم رو داشتم می گذروندم

من ۴۲ سالمه ، منو بردی به همون سالهای خودم

تو یه مقدار زودتر از من آگاه شدی آفرین عزیزم

من در تموم تحصیلم همیشه جزء شاگرد ممتاز های کلاسم بودم

به همین خاطر تا وقتی که درس میخوندم و امتحان بود 

دور برم همیشه شلوغ بود 

شب های امتحان ، اغلب یا منو دعوت میکردن خونه شون که معلم خصوصی رایگان شون باشم یا از اون بدتر ، چند نفری 

میومدن خونه ما که من بهشون درس بدم و در کنارش

مامان طفلیم کلی به همه مون سرویس بده

مخصوصا با تموم شدن دانشگاه ، به یکدفعه همه اون کسایی

که چهار سال ازم بیگاری کشیدن ، ترکم کردن

اونا بلافاصله ازدواج کردن و اوایل که باهاشون بودم طوری

برخورد میکردن که انگاری قراره همسراشون رو بخورم

منم فاصله گرفتم

چندسال بعد که ازدواج کردم ، دوباره سر و کله شون پیدا شد

مطمئن بودم برگشتن واسه فضولی

همونطورم بود ، به همه سوال های ذهن شون که به جواب رسیدن

دوباره غیب شدن

منم خیلی زمانِ بی خیال دوست و رفیقم