2777
2789
عنوان

به نظر شما تناسخ وجود داره( زندگی دوباره)

| مشاهده متن کامل بحث + 2421 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم نظر دینه پس نه ولی یه شکلی دیگه ازش تو اسلام شنیدم و می‌دونم وجود داره

من بچه بودم بی دلیل فک میکردم چند بار به دنیا میایم ک میمیمیریم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

تناسخ باطله.

اونایی که مرگ موقت داشتند (برنامه زندگی پس از زندگی)

ایرانی و خارجی و مستنداتش این قضیه رو رد می کنه.

بعد مرگ ، روح‌ما تناسخ پیدا نمی کنه بلکه وارد جهان دیگه میشه

به شدت اعتقاد دارم. بعد از مرگ تناسخ پیدا میکنم

چرا گلم؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اصلا باید فقط درزمان حال بود چکار داریم آینده چی میشه الآنو عشقست😋😍😍😍

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

مگه ما تکه هایی از وجود خدا نیستیم ؟؟؟چرا نباید به آگاهی برسیم ؟

نمیدونم 

ولی خب چندین خداییی ؟

فقط مونده یه باردیگه تو این دنیای شخمی حلول کنم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...