2777
2789

منظورم از انتخاب نشدن عشق یک طرفس 

کدوم دردش بیشتره و چرا

من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید

خیانت دیدن

چون طرف با خودش میگه من چی کم داشتم که اونو انتخاب کرد

ولی وقتی عشقت یه طرفه باشه خود به خود فراموشش میکنی چون میدونی اون حسی بهت نداره

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخخخخ😭من بدبخت بیشتراز10بارخیانت دیدم وکرابی اعتماد به نفس شدم

من خیانت ندیدم ولی دو بار حس یه طرفه رو تجربه کردم

من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید

خیانت یعنی یکی دیگه رو جای تو انتخاب کنن با این تفاوته حسابی با ذهن و جسم و روانت بازی شده

توی انتخاب نشدن حداقل فقط انتخاب نشدی، دیگه بازیچه قرار نگرفتی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

من خیانت ندیدم ولی دو بار حس یه طرفه رو تجربه کردم

هیچی هیچی از خیانت بدترنیست تاابد توخودت کم بوداحساس میکنی حتی اگه ازطرف مقابلت بالاترباشی

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

خیانت خیلی درد داره. جوری که دیگه به هیچکس اعتماد نمیکنی. چون انتخابت کرده چون روزهای خوب زیادی داشتی و بهش امید داشتی ولی یهو زیر پات خالی میشه آذمی که عشقت بوده حالا شده یه هیولای تنوع طلب‌.