2777
2789

با یک بچه نوپا اسباب کشی داشتم پدرشوهر و مادر شوهرم از یک شهر دیگه به بهانه کمک اومدن ،کی؟دقیقا روزی که همه ی کارا تموم شد و کامل جابه جا شدیم هنوز خستگی اسباب کشی رو تنم مونده ۵روزم هست که باید پذیرایی کنم از سرکار برسم تند تند نهار و شام درست کنم براشون،صبح ها برای نماز بلند میشند انقدر سرصدا میشه که از خواب بیدار میشم و بیخواب میشم  وااقعا خسته م کاش زودتر برگردن

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناهار شام بگو مادرشوهر درست کنه صبح که میری بگو مامان فریزر وسیله بردار اشپزی کن

روم نمیشه خودش باید بفهمه دیگه

چه بی ملاحظه واقعا

واااقعاا تازه ادعاشون گوش فلک رو پر کرده فکر میکنند فهمیده ترین و بافرهنگ ترین آدمان

مواد شام بزار بیرون ب مادرشوهرت بگو بپزه قشنگ یکی دو روزه میره

واقعا روم نمیشه باید خودش بفهمه

اره دیگه باید درک کنن خودشون.ادم که نمیتونه طرفو بیرون کنه،خودشون باید بفهمن و حالیشون باشه

قشنگ باید به طرف بی محلی کنی و حرمتشو بشکونی که پاشه با قهرو ناز بره،انگاری گناه داره همون یکی دو روزِ اول خودشون با احترام پاشن برن.

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

حتما نماز خوندنشونم مثل نقی معمولی پد سر صداست خخخخ

نه خدارو شکر🤣🤣ولی لامپ توالت رو روشن میکنند دقیقا میفته تو چشم من و بچه و با صداشون بیدار میشم

دقیقااااااا

ما اسباب کشی کرده بودیم توی جا به جایی وسایل مهمون میومد بدون کمک تازه کار هم اضافه می کردن!

آخر سر بابام گفت هر کی بیاد خونه ما واسه مهمونی از دو کیلومتری با کلاشینکف میزنمش دیگه نیومدن مهمونی اومدن واسه کمک😂😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

شاید میترسه ناراحت بشی تو بگو مامان وسیله هست مثلا قیمه بزار یا بگو چی دوس دارین مرغ قورمه قیمه بزار

نه عزیزم میدونه ناراحت نمیشم،زشته من بگم راه دورن دیر به دیر میان باید خودش بفهمه