2777
2789

میخوام عطر بگیرم برا پاییز و زمستون. نظر بدید بچه ها. دیور هیپنوتیک پویزن رو گرفتم اصلا برعکس تعریفایی که میکردن یک کلام بگم بوی لوازم آرایش قدیم مامانامونو میده. بنظرم وانیلا س..ک..س بگیرم. نظر شما چیه؟ عطری میخوام که خط بوی قوی و پخش بو داشته باشه و سردرد نیاره برام. مثلا تامفورد بلک ارکید میزدم سردرد میشدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلیقس.چی بگیم ما؟پخش بو هم اصل بخری ،ماندگاری دارهادکلن نگیر.هرچی میخوای چندمیل بخر اما اصل

توروخدا هرکس پیاممو دید تاپیک اخرمو گزارش بزنه،هرکی زد لایک کنه امروز ب نیتش ختم مجرب میذارم خودم میخونم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

توروخدا هرکس پیاممو دید تاپیک اخرمو گزارش بزنه،هرکی زد لایک کنه امروز ب نیتش ختم مجرب میذارم خودم می ...

اونم ختم مجربه،چرا بترکه😬

گزارش زدم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
سلیقس.چی بگیم ما؟پخش بو هم اصل بخری ،ماندگاری دارهادکلن نگیر.هرچی میخوای چندمیل بخر اما اصل

اصل خریدم هرچی خریدم... اخه من بوهای خنک و تمیزی دوسدارم که نمیشه تو زمستون استفاده کرد ازشون 

اصل خریدم هرچی خریدم... اخه من بوهای خنک و تمیزی دوسدارم که نمیشه تو زمستون استفاده کرد ازشون

بوی خنک پخش بوضعیفه

بو با ماندگاری قوی رایحه چرم و چوب هستن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

ازکجا میخری

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.