2777
2789
عنوان

جوانی در استانه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 71 پست
یه مقدار سرمایه جمع کن یه دختر مناسب و معقول پیدا کن دس مادر بزرگ و بگیر برو خاستگاریراضی کن به جا ع ...

دقیقا موافقم الان خیلی دختر ها مثل شما عاقل شدن  عروسی میشه ی مهمونی کوچیک گرفت ی باغی چیزی . یا اصن پولش ببریم خونه بخریم طلا بخریم .کاش تو خواهر من بودی

پس انقدر پول‌و برای مردم بزرگ نکنید چون مسئله ی مهمی نیست

هست خیلی هم مهمه. پول یکی از اساس های زندگیه. با 11 میلیون من نمیتونستم حتی اندازه نیاز بدنم گوشت بخورم! لباس و تفریح و... بماند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از دخترا هستن با یه مهمونی جشن عروسی گرفتن بدون خرجای زیاد،یکیش آبجی خودم ، ک حتی دوست ندارها جشن بگیره که من گفتم فوقش لباس و آرایش عروس و خودمونی جشن می‌گیریم شاید فامیل نزدیک هم نباشند البته همه قطع ارتباطند ولی موقع عروسی برای فضولی و خوردن و حرف زدن پشتت میان 

امیدوارم یه دختر عالی پیدا کنی 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من ۲۱ سالمهبخدا از لحاظ احتماعی و اقتصادی خانواده ام خیلی سطح بالابعد یه پسری خواستکارمهنظامیه فقط ...

ببین ابجی من مطمعنم تو بهترین ادم نصیبت میشه فقط  حواست به گرگای روزگار باشه که دندون تیز نکنن . من انقدر خانوادم اعتماد به نفسم اوردن پایین اصن روم نمیشه برم سمت ی دختر .میگم پیش خودم وقتی حامی ندارم چرا برم با احساسش بازی کنم بعدشم هیچی . من اهل دوستی های الکی نیستم غیرت حالیم میشه...

بابای دوست من تو سن ۵۰ سالگی ی دختر ۱۷ ساله گرفت اونم به عنوان زن دوم 

حالا هم از اون ازدواج دوم ی پسر ۳۰ ساله داره یعنی مونده دختره و زندگی می کنه 

درستی و غلط بودن کارشون مدنظرم نیس 

می خوام بگم دخترهایی زیادی هستن شما و موقعیت شما رو قبول می کنن

خوشبخت شن

ممنونم 

و همچنین

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اینقدر دختر خوب و زندگی کن زیاده که حد نداره اگه استارتر کمالگرا نباشه خیلی راحت میتونه ازدواج کنه م ...

خب پولم مهمه همینحوریم با ۲۰ نمیشه زندگی کرد زیر بیست ک زیر خط فقره چ فکری با خودتون کردین ک دختر مردمو بدبخت کنید بیارین تو فقر ؟ چقد پرو 

این کاربری برای من و دوستم❤

خب پولم مهمه همینحوریم با ۲۰ نمیشه زندگی کرد زیر بیست ک زیر خط فقره چ فکری با خودتون کردین ک دختر مر ...

وای بقول محسن چاوشی مردم علاج در وطن است.  نترس من تورو نمیگیرم فک نکنم کسی هم تورو با این دید بگیره