2777
2789
عنوان

بیاین ی غذا جدید بهتون یاد بدم

396 بازدید | 38 پست

یک عدد دوغ بشیر پاکتی

چندتا گوجه فرنگی

یک پیاز متوسط

ی حبه سیر

زردچوبه

فلفل

نعنا خشک

مرزه

نمک کمی خیلی کم

ی چیز دیگه هم هست اسمشو نمی دونم فک کنم بویانه

همرو باهم مخلوط کنید نون تیلیت کنید بخورین نوش جان خخ

اول پیاز و زرد چوبه بعد گوجه قشنگ که له شد   بعدش سیر بعد دوغ اضافه میکنید حالا ادویه اضافه کنید

انقدر که خوشمزه میشه ازش سیر نمیشین د.اخر بویان اصافه کنید 

ر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاییه این غذا؟

و بویان چیه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

گوجه توی دوغ؟ ما دوغ تیلیت میکنیم دوست داریم ولی گوجه آخه .. ما توش پیاز و نعنا خشک و خیار میریزیم .. حتما هم دوغ محلی آخ دلم خواست 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

گوجه توی دوغ؟ ما دوغ تیلیت میکنیم دوست داریم ولی گوجه آخه .. ما توش پیاز و نعنا خشک و خیار میریزیم . ...

خوب باید پیاز و گوجه توی روغن و زردچوبه تفت داده بشه برای سردی هم در اخر گردو میریزیم